mcrukiye Kızlar açlık kan şekerime baktırdim da sizde bir baksanız yarın doktora gidicem ondan önce anlayan varsa bir baksın istedim
Mucizee80 mcrukiye düşük çıkmış benimde hep düşük çıkıyordu tokluğumda en yüksek 79 u görmüştüm maalesef sürekli baş dönmem halszligim oluyordu doktorum dışarı çıktığında yanında yiyecek birşeyler hep bulundur hatta yanında biri olmasına dikkat et dedi gebelik sürecimde ve bebeğimde bir sıkıntı olmadı çok şükür
mcrukiye @aysegulk07 öylemi cnm peki düşük olunca ne olur yani sorun olurmu sabah doktora görünecem de gene de dedim siz belki bilirsiniz
aysegulk07 mcrukiye yani canım işte şekerin kanda ani düşerse bayılma kendinden geçme vs olabilir onu dengelemek için bişeyler önerir doktor mutlaka bebek de kandan besleniyor ya şeker onun için de gerekli tabi 💘
iecnr Çok düşük çıkmış. Eğer gebeyseniz çok düşük çıkan şekerlerde de bebeğin strese girme ihtimali oluyor. Bu tabii ki sizin de bebeğiniz strese girdi anlamına gelmez. En iyisi doktora görünüp net bir şey duymak. Çok geçmiş olsun.
Deletedmom_297 mcrukiye düşük malesef yanınızda sürekli atıltırmalık bulundurun küp şeker bulundurun bayılabilirsiniz şeker yüksekliği beneğe zararı olduğu gibi düşüklüğününde var doktorunuz detaylı açıklar ve mutlaka diyabet hemşiresinden eğitim alın