tirtilinnannesi Nolur görenler bilenler cevap versin eşimle tam beraber olurken benden birden şeffaf hafif beyaz renkli su geldi baya hızlı bir şekilde geldi birden ne olduğunu anlamadık daha ilişkinin başındaydık suyum gelmiş olabilir mi suan yarım saat oldu gelen başka birsey yok bekliyorum lütfen yönlendirin suyu gelenler rengi miktarı nasıldı aynı şey başına gelen var mi
minismom tirtilinnannesi dusa gir sancın gelirse suyundur benim 2 defa pedi doldurcak sekilde geldi 3. cusu hastanede geldi pantolonm bile ıslanmıstı 2 side yataktan tuvalete kalkarken gelmisti bi anda altıma isedim sandım hatta 😂 2. cisinde anladım su oldugunu dusa girdim cktm saclarımı kuruturken sancım basladı
aslhnkrts9 tirtilinnannesi benim suyum birden geldi o yüzden pek bişi diyemiyorum ama su geldikten sonra sancılar başlıyo gelen sancı aralıklarını not edin
tirtilinnannesi minismom duşa girdim çıktım karnımın alt tarafı açıyor böyle ama çok sancı gibi değil doktorumla konuştum hastaneye gidiyorum bakacaklar
tirtilinnannesi hiranurtas o gün muayene ettiler tek seferlik su gelmiş 1 cm de açıklık var dendi devami gelmesigi için suan beklemedeyiz Salı günü kontrol var bakalım
[silindi] tirtilinnannesi ben risksiz gebelik geçirmeme rağmen eşimle korkumuzdan bebek haberini aldığımızdan beri ilişkiye girmedik, son aylarda erken doğumu tetiklediğini duymuştum, doktorunuza danışın bence, ben de sizinle aynıyım 37. Haftaya girdim