edabolukbasi3- kızlar nerelerden ne aldınız 3 sene önceki doğumda giydiğim pijamalarımın geceliklerimin hiç birisi olmaz mecbur yeniden alıcam görsel paylaşırsanız sevinirim
seymaseda edabolukbasi3- Miss dünya lissa trendyoldan aldım 2 takım kumaş olarakta rahat öyle çok pahalı bişey istemiyorsan oraya bak istersen bide annemler dışardan bursadan almışlar
seva-1 edabolukbasi3- ben trendyoldan Aylam iç giyim diye bir satıcıdan üçlü takım aldım çok güzeldi tavsiye ederim
edabolukbasi3- seymaseda ya orayı çok görüyorum bakıncada güzel mi acaba kumaşı terletmez dimi lohusalık malum bol bol terliyosun
seymaseda edabolukbasi3- Bende böyle düşünmüştüm buradaki arkadaşlar o sayfayı önerdi aldım pamukluydu öyle terleme felan yapmaz haftaya doğumum var o zmn giyeceğim
ikinci-bahar25 edabolukbasi3- bende bekliyim burda😊 doğumum kışa denk geliyor bi önceki lohusalığım kısa kol hırkası var ama ince olduğu için Ocak ayında giyemeyeceğim gibi
Hamidey1 Ben de büyük beden arıyorum hem de tesettüre uygun olsun istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
seva-1 Hamidey1 dediğim satıcıdaki tesettüre uygun uzun kolu içliği ve sabahlığı var benim aldığım da bu https://ty.gl/h3lzjk9odpx5o
seymaseda Sudence_ Evet bende denedim gayet güzel kumaşı var benim fikrimce yani o kadar çok paralar vermeye gerek yok
NalanKutlu Trendyolda miss dünya lissa satıyor ama maalesef kalite olarak çok düşük sadece kumaş olarak uygun fiyatlı..Denemiştim iade ettim kalitesini beğenmedim sonradan www.lohusahamile.com dan ürün almıştım
Onu_beklerken Miss dünya lissa dan aldım geceliği bende ve gayet memnun kaldım. Bugün geldi biraz iç gösteriyor ama sabahlık giyince sorun yok. Görsel ekleyip atayım. Pijama takımı olarak da catherines aldım o da çok güzel çıktı ikisinden de memnunum.