hepoyleolurzaten__ Nasıl gidiyor ☺️ bende bi iştahsızlık var bide aniden tansiyonum düşüyor sanırım elim ayağım boşalıyor baskada belirtim yok bide halsizlik
mihriban1707 hepoyleolurzaten__ 11+2 olduk bugün sabah kahvaltıyı güzel yapıyorum akşama kadar canım asla yemek yemek istemiyor meyve kuruyemiş ve suyla günü bitiriyorum
Busraaaakkk hepoyleolurzaten__ 10+5 im 11e az kaldı, ilaç içmeme rağmen ara ara mide bulantısı geliyor halsizlik hiç geçmedi zaten arada da uyku bastırıyor
hepoyleolurzaten__ Mavininbiri bulanti bende hic olmadi sadece yemeklerden cok tiksindim suan yavas yavas normale dönüyorum ama koku hassasiyetim hala yüksek ozelikle parfüm ve yemek kokuları maf ediyor
hepoyleolurzaten__ mihriban1707 Benimde tam tersi yemek yemedigim zaman Elim ayağım kesiliyor ben cok az yiyorum ama sık yiyorum
[silindi] mihriban1707 seninle günü gününe aynıyız ve ben de Antalya’da yaşıyorum burda hamilelik çok zor gerçekten😊🤯
mihriban1707 [silindi] aa bu ne güzel tesadüf😍 artık yazın bitmesini ve havaların serinlemesini bekliyorum ben manavgattayım bu arada sen neresindesin
[silindi] mihriban1707 ben Lara’dayım Antalya’ya gelin geldim 🥰 İzmir’de soğuk bi memleket değildi ama Antalya başka bişeymiş 😩
mihriban1707 Kubra_2402 kaç kez kontrole gittiniz acaba ben sadece kese görüp kalp atışı duydum başka da gidemedim