Sevdece Kizlar dinimizde anlamlı yeri olan isim arıyorum. Icime sinen ve yakin cevremde olmayan bir isim bulmakta cok zorlanıyorum fikir verir misiniz?
Mom6535 Sevdece ben Göktuğ koyucam oğlumun adını 23 haftalık hamileyim ikinci isim poyraz olsun istiyorum öneri olsun göktürkte düşünmüştük
Sevdece Ss2234 bakıyorum ama ya cok yakınımda var ya aşırı ağır geliyor biraz daha güncele yakin olmasını istiyorum sanırım talha, bera, enes gibi mesela. Öneriniz varsa soyler misiniz 💕
Smyye1B Sevdece İlk oğlumun ismi Ömer Berâ Hz. Ömer ve Berâ bin Mâlik’n isimlerini koyduk Berâ bin Mâlik peygamber efendimizin himayesinde yetişmiş bir sahabe olarak geçiyor. Beğenirseniz önerim olsun☺️
Ss2234 Sevdece biraz farklı ve duyulmamış istiyorsanız duha olabilir aslında duha suresinden yola çıkarak 🥰
elfarsen Sevdece Ben de aynı şekilde olsun istiyorum. Hem çok eski durmasın hem de uzak ol asın gibi. Aklımda Zeyd var. Peygamber efendimizin evladım dediği sahabedir, araştırırsanız görürsünüz de. Kulağa da hoş geliyor bence ama bakalım
elfarsen Sevdece Birde Sıraç var aklımda. Çevresine nur saçan anlamına geliyor. Kuranda da 4 ayette geçiyor.
Sevdece elfarsen evet guzel bir isim bence de. Eşimle ortak “olabilir” dediğimiz tek isim siraç, sıraç diyenler de var ama ben siraç şekline alışmışım 🥰