Abs180220 Kasıklarıma ağrı vuruyor normal mi bebiş büyüdüğü için olabilir mi? Kasılmalarımız vardı hastaneye yattık çıktık,progestanda kullanıyorum.
hepoyleolurzaten__ Abs180220 Eger uzaninca gecmiyorsa normal değil dinlendiginiz zaman geçerse normal rahiminiz buyuyor baskı yapıyor kanama falan yoksa
Strongirl_ Abs180220 cuma günü tam 15+4 de kontrolüm vardı bende de ağrı oluyordu kasiklarda belimde. Doktoruma sordum rahim büyüdüğü için normal dedi. Kısa süreli agriysa korkma ama geçmezse mutlaka gel dedi, ağrı ara ara oluyor zaten
Happybebiss Abs180220 bende 15+5 haftaligim sol kasığım da ağrı oluyordu dinlenince geçiyordu bence normal rahim genişledi için kanama vs yoksa korkma bence. Bu arada cinsiyetini öğrendinmi
mryyym 15+1 benim de oluyor dinlenince ya da hafif masajla özellikle belim geçiyor ve ani harekette saplanma hissi oluyor anlık 🫣
Muallim3 Magnezyum kullanıyor musunuz? Benim de oluyordu. Magnezyum kullanmaya başlayınca neredeyse ağrım kalmadı.
Abs180220 Happybebiss ay hadi hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağımıza almayıda nasip etsin canım inşallah 🥰