nur-can621 Bu sıcakta mutfata kahvaltı hazırlamak çok zor. Menemen Pişi/ kızartma Murtağa yaptım yapmak isteyenlere öneri
deletedmom43191 nur-can621 ben tost limonata yedim 2 oglum ve babası patates sucuk peynir zeytin cay yumurta yediler
Eliffbaby nur-can621 benim koca yatıyor 😀 ben de poğaça yaptım bağevine gideceğiz🤭 tabi bi bardak süt bir muzla güne başladım yoksa dayanamam😀
emirmom nur-can621 klasik kahvaltı hazırladım kaşarlı yumurta yapicam eşim de simit boyoz almaya gitti bu şekilde , afiyet olsun herkese
nilsumm nur-can621 Evet çok zor sıcakta yemek yapmak kahvaltı yapmak bende sandviç yaptım yanınada meyve suyu🫠
buse2507 nur-can621 pazar günleri kahvaltı hazırlamıyorum eşim sağolsun fırına gidip simit poğaça alıyor çayla yiyoruz
mucizebebegimmm nur-can621 yumurtalı ekmek, patates kızartması, zeytinyağlı-limonlu zeytin sosladım, peynir reçel vs yetiyor işte kız artıyor bile iki kişiyiz 😂
nur-can621 tahamommy Van kahvaltısı sıkça yaparım lezzetli ve tok tutuyor tereyağında unu kavurun içine yumurta kırın afiyetle yiyin istersiniz üstüne bal yada reçel dökebilirsiniz