1sen1ben1debebek Kızlar 3 saattir regl ağrım var resmen bacaklarımda ve belimde bebek de ısrarla sağ tarafımda toplanıyor aşırı hareketli ağlatacak derecede canım yanıyor ağrım var yalancı sancı olabilir mi doktora gitmem gerekir mi bilemedim
Ipek321 1sen1ben1debebek sizi ağlatacak dayanılmayacak bir ağrı oluyorsa doktora gitmeniz iyi olabilir. Haftanız ne acaba bir de dediğiniz gibi yalancı sancı olabilir ama en güzeli doktora gidip bilgi almak içiniz rahat eder Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🤲🏼
Baklavaseverim 1sen1ben1debebek eğer kasılmanız yarım saatte birse gitmeniz gerekiyoe yalancı kasılma gün de 6 dan fazla olmaz demişti doktorum takip edin süre tutun
Sitasya 1sen1ben1debebek benimde öyle bebek sürekli bi tarafta toplaniyo alt kısmımda yoğun bi ağrı var ve bazen inanılmaz acılı bi sancı giriyo bazen de sızı seklinde oluyo 34 haftaligim ama bebek 2 hafta önden gittiği için doktor 36 say dedi sancı nasıl bisey ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum sanki anlamiycakmisim gibi hissediyorum 🥺🥺
1sen1ben1debebek Ipek321 34+4 haftalığım ayaklarım çok ağrıyor kendimi yormadığım halde Bebek sağ tarafta toplanıyor kaç saattir hiç durmadı hareketli
Ipek321 1sen1ben1debebek bu haftalarda yalancı sancı da olabilir gercek sancı da yaşadım bu durumu sizi asla korkutmak istemem ilk kızımda 31. Haftada oldu bur durum şükür sorun olmadi ama doktora gitmiştim her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurulmuştum. Baktınız ağrı haraketler toplanma devam ediyor dinlnseniz de geçmiyorsa sabaha az kaldı bi doktora gidin derim bir de duş alın iyi gelebilir
Ipek321 1sen1ben1debebek ne demek inşallah bir sorun çıkmaz zamanında en güzel şekilde kavuşun inşallah bebeğinize 🤲🏼♥️
happ0960 Bende aynı durumdayım ayak bileklerim agriyor kasiklarimda adet sancısı gibi bi agri var yarın doktor kontrolüm var bakalim ne olacak kac haftaliksiniz
1sen1ben1debebek Sitasya az önce hastaneden geldim normal gebelik ağrısı dedi.Doğum sancısı fark ediliyormuş herkes öyle diyor 🥰
Sitasya 1sen1ben1debebek evet öyle diyolar bakalım az kaldı tesekkur ederim icim rahatladi bende hastaneye gitmeyi dusunuyordum 🥰
1sen1ben1debebek Sitasya gitme gitme ağrı kesici iğne yaptılar daha kalkamadım valla😅Sersem gibi oldum başım kalkmıyor yastıktan