Bahar-nesli 33/2 haftalık 9 kilo aldım şuan çatlak yok ama hamilelikden sonrada çatlak oluyormuş böyle bişey duydunuz mu hiç birde yağ kullanıyormusunuz düzenli değil ama ben kullanıyorum 3 farklı yağ aklıma geldikçe
GizemHamza34 Bahar-nesli şuan 37+2 deyim +9 kilo aldım çatlamadım ama diğer hamileliğimde de çatlamamıştım doğumdan sonra karın bölgem çatladı bakalım bunda nasıl olacak
UraSsmom Bahar-nesli 36+3 16 kilo aldım 🥺 3. Gebeliğim ilkinde yağ kullanıyodum nadiren oda fiğerlerinde kullanmadım hiç çatlağım olmadı
Dmlirmak Bahar-nesli 25+6 olduk 42 kilo ile hamile kaldım 8 kilo aldım karnımda çatlak yok ama bacaklarda çatlak oluşmaya başladı yağ kullanıyorum ama düzenli kullanamadim maalesef
Daisyy000 Bahar-nesli 21+6 8 kg aldım. Bu 2. gebeliğim. İlk gebelikte 33 e kadar bisey yoktu sonra birden catladim
sib1234 28 haftada 6-7 kilo aldım sap bacağımda çatlak oluştu bio oil yağını düzenli kullanmama rağmen, biraz da yapısal olduğunu düşünüyorum ben ya çatlamayan hiçbir şey kullanmasa da çatlamıyor yani
koalam569_ sib1234 ben mesela hiçbirşe kullanmadım ama catlamadımda.duyduguma göre zayıf hamile kalanlar daha çok çatlıyormuş.
Bahar-nesli Göğüsüm çatladı benimde ama yağ kullannaya başlamamıştım o yağ önerdiler aldım ama sanki çok etkili değilmiş gibi geldi
Bahar-nesli Doğ GizemHamza34 doğumdan sonra neden çatlama oluyor acaba birde şuan görünmüyomuş doğumdan sonra belirginleşiyor diyolar
GizemHamza34 Bahar-nesli valla hiç araştırmadım ama doğumdan sonra göbeğim inince kırmızı kırmızı olmuştu kaldı öyle
Bahar-nesli Genetik sanırım birazda ne yaparsak yapalım çatlancaksa çatlanıyor ilk hamileliğim benim gittikxe şişmeye başladım çok zormuş hiç dıştan gözüktüğü gibi değilmiş
Merve_celen3881 39+4 haftalık olduk bugün 5 kilo aldım şuana kadar çatlağım da yok denecek kadar az ama illa ki var yani
Sweetie_Little_Jean bende göğüs büyümesi fazla oldu daha gebeliğin en başında bir sürü ve kalın çatlak oluştu göğsümde. anladığım kadarıyla çok yaygın bir durum değil ama olabiliyor. genetik ve vücudun nereden kilo aldığıyla ilgili
Bahar-nesli Sweetie_Little_Jean göğüsümün altı harita gibi oldu ama karnımda yok demekki oda olacak hamilelikden sonrada çatlıyomuş
Havin49_ Bahar-nesli ben oğlumda 15 kg almıştım hiç çatlağım yoktu doğum yaptım karnım hep çatlak oldu yani benimde hamilelikte bişey yoktu sonradan oldu
Sems__6nur Bahar-nesli 20+5 haftalık hamileyim -16 kilo verdim hiş kilo alamıyorum hastanede yatıyorum 6 haftalıktan beri
Bahar-nesli Sems__6nur inşallah bir avazda sağlıkla kucağına alırsın ilk 4-5 ay benimde riskliydi evde yattım şimdi yine dikkat etmeye çalışıyorum
Sems__6nur Bahar-nesli çok zormuş 3 düsük yaptım bana kısır oldum söylediler kıromozon Lada kopma var benim buyüzden kıromozon tüp bebek yapilicakti oay kendilinden hamile kaldım inanmadım 🥹 mucizem benim herşeye onun için dayanıyorum
Sweetie_Little_Jean Bahar-nesli aynı durum tamamen beklemediğim anda oldu ilk trimesterde daha krem sürmeye başlamamıştım. bakalım hayırlısı olsun olacağı varmış
Busraseyma Bahar-nesli 19+4 2 kilo aldım ilk geneligimde hiç catlamamistim ama bu kez şimdiden başladı