anneyim01 Kızlar 2 gün gecikme oldu Ev Tasıdık bir Wc ye gideyim Test yapayım dedim . Neyse Yaptım Cıkmadı kesin dedim Awox test Bariz belli silik pembe Flaş tutuncada Kırmızı yani Var olrak gözkyor Napayım tekrarlayım mı Kan mı vereyim ?
anneyim01 Annemoji atamıyorum glm Bakınca görülcek derece de Flaş tutuncada baya belli hatta birinde duymustum Flaş tutunca gözkmyorsa yoktur . Ama Tutunca cıkıyorsa Pozitiftr test diye be kadar doğru bilmyorum
anneyim01 valeriaa_ Tamm glm öyle yapayım da Ay Heycanlandım Acabamı diyorum Allahım herkzin gönlüne göre versin .
anneyim01 Lütfen Heycanlandım görünce sizce napayım pkosumda awox dan hiç yanıltıcı almamıstım simdi pembe silik cıkınca şaşrdım . beklemelimiyim ? Koyulaşmasını Yoksa Kan mı? şaştım kaldım . Dua edin bebek Olsun
valeriaa_ anneyim01 yani en azndan varsa bile birkaç gün daha değerler yükselir en azndan regl üzerinden biraz daha geçmiş olr ve net sonuç alırsnz sizin için dıyorum ,anlıyorm sizi beklemek zor 😍 inşallah sonucu güzel olsn istedğnz gbi olsn 🌸
anneyim01 valeriaa_ Anlayışınız için Sağol Kardeşim ☺️ Herks gönlünden geceni nasip etsin Allahım Amin