dilek190 İlk çocugumun burnunun üstunde damar var arkadaslar annem hep diyo ikincide erkek diye böyle bir gerceklik var mı yasayan varmı ?
nerm629_ dilek190 canım bende öyle duymuştum burnunun üstünde mavi damar olursa diye bi sonraki cocuk erkek olurmuş benim ilk kizimda öyle yoktu ikinci kızımın burnunda var
valeriaa_ dilek190 bende oldu ve tuttu 😃 hurafe miydi tesadf mü denk geldi gerçek miydi bilemiyorm şimdi yine var çocuğmda ,bi tane daha doğurursam eğer tutarsa ,gerçek derm artık 😃
ynzl dilek190 benim burnumda var, kardeşim erkek 🌸 Gerçeklikle alakası var mı bilmiyorum ama bizimkiler de hep aynısını söylerler
aleynakotuk valeriaa_  Tahminleriniz neler öyle eğlencesine merak ediyorum 😀
2Princess1Mom dilek190 Öyle derler ama doğruluğu var mı bilemem. Benim de ilk kızımda vardı hep öyle dediler. 2. Gebeliğim erkekti ama onu kaybettim. 3. Gebeliğimde kız oldu. 2 kızım 1 de melek oğlum var şimdi. 😊2. Kızımda yine var damar
Loveis dilek190 Eşinin genlerinde ne varsa o canım. Eskiden kullanılan yöntemlerin bi anlamı yok 🤷🏻♀️ Tutanlarda vardır tabii ki tesadüf ama damarıdır saçıdır kaşıdır bunlar hep boş şeyler.
AdenLina99 dilek190 kızımın burnunda vardı evet şuan oğluma hamileyim ama bunla ilgili sanki benim kızımda var ama yine kız oldu diyenleride çok görmüştüm
minikbaby20 dilek190 benim kızımda var ama şuanki hamileliğim kız mı erkek mi bilmiyorum bakalım erkekse eğer doğru demektir bu 😀
Nursemom90 Onu bilmiyorum ama arka ense saç bitişi düzse kız sivri uçluysa erkek derler bizde de 😅 cinsiyet için ne kafa yormuşuz türkler olarak ya sshshh
Sezensezen1 dilek190 hayır alakası yok kızımın burnunun üstünde çok belli bir şekilde damar var hep ikinci erkek olur felan dediler ikinciye hamileyim oda kız bence bunlar hep hurafe
Leylimna dilek190 benim kızımda var yolda teyzeler. Bile durup arkası oğlan diyordu jdjsjs ve 2.kız hamiş yani ne alakaa
Mrvoztckt dilek190 benim oğlumda damar var 2.erkek ama , kaynanam 5 erkek doğurmuş şuan 9 torunu var 7si erkek