momblog [silindi] bende öyleyim ama yine negatif gömekten korkuyorum bunaldım artık 8-9 aydır deniyoruz
yasemiinsari fatmaklcasln benimde bat 31 test yaptim negatif cıktı bütün umudum gitti keske bende bekleseydim biraz daha 😔
fatmaklcasln yasemiinsari bende yapmak için sabırsızlanıyorum ama yapsam negatif çıksa moraller alt üst olacak korkudan yapamıyorum
yasemiinsari meryys miratech markanin ismi onceki ay farkli markalarda hep yalanci pozitif görmüştüm ama bu sefer hic birsey yoktu
momblog Kızlar çamaşır suyu testini yaptım aklımda kalacağına yapıyım diye reglime 8 gün var nasıl sizce anlayan var mı fotoğraf atabilirsem atıcam
fatmaklcasln momblog hiç güvenme ben gecen ay yaptım köpük doldu taştı sevindim tam emin oldum dedim var kesin diğer gün adet oldum benim gibi hayal kırıklığı yaşamak istemeyenler yapmasın önermem
momblog fatmaklcasln bendr laboquick kaset test vardı gecikmeli gösterenlerden yaptım negatif çıktı😀 adetime 8 gün var daha hahahha
yasemiinsari fatmaklcasln Bende her seferinde üzülmem diye düşünüyorum ama hayal kırıkligi oluyor. 5 ay önce bebegimi kaybettim doktorda bebeginin olmasi zor gibi duruyor dedi inanmamistim ama oyle galiba 😔
momblog fatmaklcasln haklısın canım buna bel bağlamıyorum zaten sadece aklımda kalacağına yapıyım dedim 😀