momblog Ben 19 ağustos ovülasyon testinde pik gördüm T cizgisi C den oldukça koyuydu. Başka testim olmadığı için devamını getiremedim inşallah çatlamıştır. 19-20 ve 22 değerlendirildi. Sizlerde durum nedir? İnşallah hepimiz bu ay hamile kalırız😊
Mavimsimavi momblog bat 1 Eylül 18 pik 19 çatlama gördüm hayırlısı olsun inşallah bekliyoruz bakalım nasip inşallah tutmuştur bir tarafım çok hevesli ve böyle var gibi olcak gibi ama bir tarafım şüphede çünkü 2 kere ilişki tek oldu pikten 2 gün önce
nerm629_ momblog ben piki takip etmedim 15inde adet oldum 20 sinde ve 22 sinde iliski oldu sadece adetimin bittiği gün ovualsyon testi yaptım kırmızıydi öteki günler degerlendiremiycez malesef inşallah tutturmusuzdur diğer çocuklarım tek seferde oldular inşallah bu bebeğimde tek seferde olur inşallah bu önümüzdeki ay güzel haberlerle geliriz
momblog Mavimsimavi biliyor musun benimde içimde bi his var ben hamileyim diye geziyorum ama çok istediğim için mi his mi bilmiyorum Allahım inşallah nasip eder
Mavimsimavi kubray9 ay bilmiyorum altın mı gümüş mü 😂 inşallah altındır severiz 😂 şakası bir yana hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim neyi nasip ettiyse odur 🌸🩷
[silindi] kubray9 pik öncesinde yaşanan ilişkide tutma olasılığı daha fazla olduğu için mi acaba? Çünkü 19unda ilişki oldu 20sinde pik gördüm. 19 20 21i değerlendirdim. Umutluyum🥹
Mavimsimavi momblog Ya bilmiyorum sanki gerçekten belki psikolojiktir hani istediğimiz için takip ettiğimiz için öyle oluyor olabilir bilmiyorum nasipten öte yol yok hepimiz aynıyız inşallah öğreniriz çift çizgilerimizi atarız buraya 😇
Mavimsimavi momblog Ya olmayada bilir olmuşta olabilir korkma dua edelim birbirimize 🙏🏻 İnan yani sağlıkla olsun inşallah
kubray9 momblog ben bu ay gün sayıyorum ama kendimi dinlemiyorum çok fazla. Bir yandan da taşınma işlerim var kafamı veremiyorum çok😂 ama her boşluk bulduğumda burdayım😂😂😂
momblog nerm629_ İnşallah olur spermlet 3-4 gün yaşıyor zaten tutabilir gönlünü ferah tut Allah kolaylıkla nasip eder inşallah hepimize
fatmaklcasln [silindi] benimde sat 5.9 Ağustos pik 17 ve 15 16 17 ilişki oldu bat 31 test için sabırsızlanıyorum ara ara sol kasığımda batma şeklinde ağrı oluyor 1 2 defa gece mide yanması oldu pikten sonra bakalım inşallah olmuştur inovita ovulasyon testi kullandım onun gebelik testi var elimde 2 tane
Mavimsimavi momblog Az önce bir postta yazdım hatta akşam birden bire bel ağrım başladı yürürken bile ağırıyor afedersin çok özür dileyerek söylüyorum ıkındığım zaman bile ağırıyor tövbe yarabbim anlamadım aşırı gazım var zaten patlacak bomba gibi 😂
momblog Mavimsimavi ay aynıyız resmen ama bende gaz yok belim çok ağrıyor bir de sol kasığım 🥹 kendi kendimize belirti mi arıyoruz psikolojik mi hiç bişey anlamadım zamanda geçmiyor 😀