Bumah Bu ikisi aynı şeymi doğumun yakın oldugu hangisinde anlaşılır bebek baş aşağı oldugunda yada makat geliş olduğunda ben anlarmıyım
Annemoji Bumah Baş aşağı kafası kanalda Vajinal doğuma uygun, makat geliş toto kısmı aşağıda kafası yukarıda oluyor Vajinal doğuma uygun değil demek oluyor
cilvelilahmacun Bumah İkisi tamamen farklı baş geliş normal doğum pozisyonuna uygun makat gelis değil. Yani oda uygun ama turkiyede değil. Ama bunu siz anlamazsınız doktorunuzun söylemesi lazim
[silindi] Bumah ben kızımın makat gelişe döndüğünü anlamıştım tekmelerini kasıklarımda hatta çok daha aşağıda hissetmiştim, kontrolde doktorum da söylemişti zaten. Ama doktor söyler tabii ikisi farklı pozisyonlar.
Embu Bumah tam tersi şeyler değil mi canım bunlar biri bas aşağıda zaten makat gelişte bas yukarıda ayaklar aşağıda
Bumah cilvelilahmacun aaa benim bebek baş aşağı dönmüş 32 de döndü ama ben zaten onu sağda solda hissediyorum hatta hep oralarda hissediyorum
cilvelilahmacun Bumah baş aşağı normal ama önemli olan doğum kanalınada bu pozisyonda inmesi. Henüz kanala girmediği için orda hissediyorsunuz normal
Annemoji Bumah Bilemiyorum ama kafası kanaldaysa dönmez heralde. Oğlum 33 haftalıkken baş geliş durdu her kontrolde doktor baş geliş diyordu doğuma kadar heralde dönmüyor ya da ben yaşamadım
[silindi] Bumah benim kızım 38de makat gelişe döndü. Sonrasında dönmedi mecburi sezaryen oldum. Dönebiliyor diye biliyorum