Buseipek35 Aslında 2. Bebeğim olacak 2 yaş ara ile ama 34+4 haftalığız hastane çantası hazır vakit geçmiyorrr çok heyecanlıyım yine sizler kaçıncı haftadasınız herşey hazır mı sezeryan olacağım 38 de alın direk dedim bekleyemem meraktan😅
Kucuk_dunyam Buseipek35 24+1 olduk ama hiç zaman geçmiyor ilk gebelik panik atağım tutuyor 3,4 gündür nasıl geçicek bu hamilelik bilmiyorum 😔
Gamzeahmet123 Buseipek35 25 haftalık ilk gebelik bir an önce bebeğimle kavuşmak tanışmak istiyorum ama zaman bir türlü geçmiyor sanki bir günü bir hafta gibi yaşiyorum
Sitasya Buseipek35 33 ama bebek önden gidiyo 35 haftalık kafam karisiyo hangisine gore beklemeliyim diye 🤣🤣
aynrkrbs33 Buseipek35 36. Haftaya girdik😍 artık köprüden önceki son çıkış😄 bebeğime kavuşmak için sabırsızlanıyorum🥰 hala istediğim gibi bir lohusa takımı bulamadığım için hastane çantasını hazırlamadım daha 🥲🥲
Buseipek35 aynrkrbs33 çok gösterişli değil sade rahat takımlar istiyorsan ben https://ty.gl/3a59r3kh37cog Buradan aldım 3 tane aşırı rahat
nilsumm Buseipek35 Bizde 30+4 haftadayız kıyafet aldım ama bir kaç eksik var onlarıda alıp 34 35 haftada bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp hastane çantamı hazırlayacağım zaman geçsiiiiin artık bebeğime kavuşmak istiyorum bende 38 haftada sezeryan olacağım
Senabozdemir 34+6 dayız bızde benım kendı ıhtıyacımdan ufak tefek eksıgım var onun dışında herseyımız hazır onu beklıyoruz bakalım bana da hıc zaman gecmıyor gıbı gelıyor
Arimimi 25 haftalığım herşeyim hazır zaman gerçekten geçmiyor bel ve bacak ağrısı wc sorunsalınderken sıyırcam az kaldı😌
Brna-34 Buseipek35 27 haftalık oldum sezaryen olacağım ve doktora bnde 38 de alın dicem bakalım ne diyecek 🙈