Scorpionesi Ben de bir aksilik olmazsa fiziksel yetersizlik veya bebişin bir sıkıntısı normal doğum yapmayı istiyorum. Önce kararsız kaldım sorunlu bir gebeliğim yok şükür rutin kontrolleri bu yüzden devlet Hastanesi'nde yaptırıyorum. Şuan 13+5 im bulduğum bölgedeki şehir hastanesi çok yeni temiz cihazlar vs güzel doğum alanı da teker kişilik tek kişilik odada kalma imkanın da var ama bir sorun var doğumuna ne eşini alıyorlar ne de odaya çıkana kadar yanına birini alıyorlar tek başına sancı çekiyorsun o kısım benim için negatif bir şey ilk gebeliğim olduğu için rahat edemem yanımda güvendiğim birileri ve eşim olmadan. Bu yüzden devlet Hastanesi'nde doğurmaktan vazgeçtim. Yine evimin yakınında aynı hijyende sıcak enerjili bir doktora sahip olan özel bir hastane var. Cinsiyet öğrenmek için dün gittik eşimle tanıştık hastaneyi de gezdik. O adamla doğum yapabilirim rahatlıkla çünkü pozitif biri. Hastane ortamı da gergin değil ve ücret olarak da fahiş bir fiyat vermediler şükür. 1500 lira normal doğum ücreti var ve dikiş kesi konusunda hassas bir doktor elinden geldiğince az kesi yapmaya özen gösterdiğini ve dikerken estetik dikiş ile toparlama yaptığını eskisinden çok farklı olmayacağını anlattı beni tatmin etti yaklaşımı. Bu yüzden tercihim o hastane olacak . Devlette doktor seçme şansın yok. O an sanciyla gittiğinde kim müsait ise o ekip geliyor ...