Rhal Yenidoğan için 5 alt üst takım ve 1 tulum aldım. Sizce yeterli mi? Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz
tahamommy Rhal daha tecrübeli değilim ama yeterli bence bende 2 alt üst 4 tulum aldım 🥹 zaten 1 ay anca giyiyor diyorlar
adatuna Rhal bence az günde 2-3 kıyafet değiştirdiğim oluyordu fazla olsun az olmasın bence bol bol alın
1sen1ben1debebek Rhal zıbın daha fazla almanız lazım her gün makine açamayabilirsiniz.Onun harici takım değil de 3-4 tane daha patikli alt ya da normal alırsınız.evet hemen küçülüyor olabilirler ama o zamanlarda kaka ve çiş dışına fazlasıyla kaçabiliyor☺️
-Yusufumm- Bence çokta az alınmamalı kıyafetler ilk bebeğimde az al dediler arkadaşın dediği gibi bebekli ev sürekli makineyi çalıştıramıyabiliyorsun o yüzden biraz fazla alınabilir 😇
Premsescik Rhal ben haziranda doğum yaptığım için zıbından başka bişey giydiremedim ne güzel şeyler almıştım bide giyer diye 😅 ama seninki soğuklara denk gelicekse iyi giydirirsin bence şuan için yeterli aldıkların
Nazz344 Kızlar benımde ekimde olucak Allah nasip ederse kış bebeği ama zıbınların coğunu kısa aldım uzun kollunun üstüne tulum zor giydiriliyor diye. Hangisi daha kullanıslı olur sizce uzun kolluda alsam mı biraz
Biminikannesi Rhal yeterli çok çabuk büyüyorlar çünkü anlamıyorsun bile ben de öyle yaptım sonraki hepsi 3.6 6.9 ay aldım
Beren_24 Ben 10 rane uzun kollu zıbın aldım 5 tane 5 li takım aldım 2 tane de fermuarlı tulum aldım aralık bebişi olacak inşallah takım bir kaç tane daha alsam mı diye düşünmüyor değilim 0-3 ve 3-6 ay daha fazla almışımdır çabuk büyüyor diye 🙈