asil15 kimchikimdi ay sağol bitanem sofucam canım randevu günü aslında diğerinde hep boyatmışdim sorun olmadı bakarım ya olmazsa beyaz kalsın çok önemli değil dediğin gibi
kimchikimdi asil15 Assskim öyle bir şey olur muu ya kadınlar her zaman daha genç daha dinççç al bu düşünceyi kafandan bebeksin bebekkk
myangelson kimchikimdi benim de merak ettiğim kişilerdesin sen de etiket atamiyorum kimseye bebeyle ilgilenmekten 😄 ben öyle beyaz tenli.kumral biriyim tesettürlüyüm Eylül’de 30 olacağım 😄😄 bir kaç kişi gördü beni onun dışında beni bilen yok burada 😂😂
kimchikimdi myangelson Ay herkes beyaz maşAllahhhhh 🥺😂💖 Ben 22 yaşında 170 boyunda dogumu yakın stresli bir anne adayiyim🥺😂
eslem2121 GirlandBoy_Mom yok bacımsu sen beni bayadır tanıosun ama çıkaramadın 😬 kullanıcı isimden belki de
Deleted33000 GirlandBoy_Mom ben 33 yaşında buğday tenli tesettürlü 165 boylarında 65 filan kilolarinda bı karıyam😂😂😂
asil15 kimchikimdi yok aşkım zaten çok dikkat çekiyor kel olunca daha çok çeker bacim burası alanya kurda kuşa yem olur kurtaramam🤣
ppmerlina asil15 oyy ben seni yerim aşkımmm 🩷 Allah bağışlasınn öyle sarışın maviş çocuklara bayılıyorum yaa harbiden yabancı gibiler 🥰🧿🧿🧿🧿