GirlandBoy_Mom Meriveannesi bizde geçen akşam gitmiştik baya ağlıyordu aynı şekilde röntgen çektiler baya gazı varmış kolikmiş Benimkide 3 aya kadar devam eder dedi sab simplex diye bi damla aldım düzene koydu gazını maşallahı var 1 haftadır oğlumun
GirlandBoy_Mom Meriveannesi bizede önerdi ama elindeki gaz damalasını söyledim doktorda onun için de probiyotik var dedi
Meriveannesi GirlandBoy_Mom iyi geliyorsa devam et canım😊 bitkisel probiyotik dedi doktorumuz şimdilik iyi şükür🤲
GirlandBoy_Mom Meriveannesi iyi geldiğine sevindim kuzum gaz çok zor başlarda kendi kendimi Strese sokardım gece kalkar 2 3 saat yatmazdı uykusuz kalırdım hemde bebeğim yorgun düşüyodu şimdi çok şükür bunada
Meriveannesi GirlandBoy_Mom Evet canım şükür elhamdülillah 🤲bak ne dicem sen bebişini geceleri uyandırıp emziriyr ya da mama veriyor musun yoksa kendi uyanmasını mı bekliyorsun ve uyanıyor mu kendi sen uyandırmayınca
GirlandBoy_Mom eslem2121 iyiyim kuzum sen nasılsın çocuklarla uğraşıyorum biraz yorucu ama idare ediyoruz işte
GirlandBoy_Mom eslem2121 sağol canım allah razı olsun alıştık ama ya insanın rutini olunca herşey daha kolay