kahvesever__ myangelson aynen kaç gün oluyor girmiyorum artık 3.4 günde bir giriyorum buraya unuttum burayı birde eskiler hiç yok tadı tuzu yok. 🥲😂
myangelson kahvesever__ ben giriyorum ya burayı seviyorum tabi eski tadı yok ama kopamiyorum buradan 😄
Meriveannesi Sss1947 zor bi yanı, var evet 😄ama işte alışınca güzel bakıyosun ama yıpranıyor benimki bayaa yıpranmıştı kaç yıl önce yaptırmıştım en son
2princessmother ppmerlina @eslem2121 pek girmiyorum eskisi gibi ya sarmıyor nedense eski tadı mı yok ne 😏 ysda genelik vs yok diye tad almıyor olabilirm 😅
kimchikimdi 3_bebelianne Yaaa valla merak ediyorum 🥹 sana özel ayrı post açtım hayatım merak etmez olur muyuuumm
3_bebelianne kimchikimdi yeşil gözlü kahverengi saçlı beyaz tenliyim🤣😂 1.58boyda normalde 58kilo balık etliyim hazal kayaya burçin terzioğluna benzetiyorlardı hamilelik öncesi halimi
kimchikimdi 3_bebelianne Kızzz nede güzelsin sen öyleee maşAllahh💖 beyaz tene biraz zaafım var onu duyunca bende ipler gidiyor 😂😂
3_bebelianne kimchikimdi ahahaha bende seni mersak ediyorum canım esmer uzun boylu bugday tenlı hayal ettim nedense kızım da esmer benim
kimchikimdi 3_bebelianne Esmer miyim bilmiyorum ama buğday tenli kahve gözlü 170 boyunda şimdilik 82 kiloluk birisiyim😂