eslem2121 GirlandBoy_Mom aynıyım bitanem çok şükür herşey yolunda sen doğum yapmıştın allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰😍
GirlandBoy_Mom eslem2121 sevindim kuzum senin adına 🥰evet bugün 40 günlük olduk bile canım çok teşekkür ederim 😘
MadameTussauds ppmerlina Sjsjsjsjs ay deme kizzz 😂😂 Mide yanman nasil oldu bulanti kusma oluyor mu arada ne durumdasin bi update yap sjsjs 🤣
ppmerlina MadameTussauds aşkım yanma bi azalıyor bi çoğalıyor ama sebze de yesem et de yesem yanıyor valla. Sonra süt içiyorum soda içiyorum azaltıyor baya Bulantı kusma yüzde 100 oranında azaldı diyebilirim çok nadiren oluyor o da ağır bişey yediysem Zaten bulantı hissedeceğim an yemek yemeyi bırakıyorum mesela önceden 1 tabak makarna yiyebiliyorsam şimdi yarıda dur kızım yersen kusacaksın diyorum o sınırı anlayabiliyorum fjdjdjr
MadameTussauds ppmerlina ppmerlina Aman iyi kiz ayarlayabiliyorsan 🥹 Bende iste Türkiyedeyken baya kötüydüm sicaklar yemekler su falan degisik geldi galiba kustum baya bulanti istahsizlik zorladi cok. Simdi evimde biraz daha iyiyim cok sükür Allah bugünlerimizi aratmasin bacim sükür ki ilk haftalari atlattik 🥹🥹
ppmerlina MadameTussauds şükür bacım vallahi hiç geçmeyecek gibiydii Bu sene Türkiye çoook sıcaktı hayatımda ilk kez nefesimin daraldığını hissettim
MadameTussauds ppmerlina Ay kiz hatirladikca daralma geliyor bana o ilk zamanlari sürekli sükrediyorum valla 🤣 Simdi göbüsümde cikti baya😂 senin daha da cikmistir senin haftan daha önde Bide ilk kiyafet alisverisini yaptim Türkiyede e bebekten ne güzel seyler var ya esim tutmasa bütün magazayi alacaktim sjsjsj 😂😂
ppmerlina MadameTussauds e bebek çook güzel aşk ve fiyatları da çok uygun ben de birkaç yenidoğan takımı, zıbın, eldiven aldım ordan daha detaylıya girmedim erken diyee Evitt 25 haftalık olduk teyzesii göbüşümüz kıyafetten belli oluyor 🥰
MadameTussauds ppmerlina Ayy evet gülüm ya hele kiz bebek kiyafetleri bi ayri güzel 😂😍 Ilk yenidogan kiyafetlerini aldim sadece fazla zibin bulamadim onuda burdan alicam artik. Abiside bi cingirak aldi bu kardesime diye 🥹🥹 Detayli emzik biberon vs alisverisine bende baslamadim daha kuzum
eslem2121 MadameTussauds Güle güle sağlıkla giysin bebiş. Aşkom abisini yerim ya kardeşini şimdiden düşünüyor 🤗🥰
ppmerlina MadameTussauds ayy abisine de hediye alın bak bunu kardeşin senin için almış diyin ♥️ Benim aldığım dönemde zıbınlarda 7 al 6 öde vardı tanesi 65-70 civarıydı baya uygun yaa ben de öyle aldım Emzik ve biberon olarak hangi marka alacaksın bitanem philips avent mi