ozgeoner Merhaba bu gün çok akıntım var bayağa yoğun dün beraberlik oldu dün böyle değildi..kızlar sizce yumurtlamış olabilirmiyim yoksa daha varmıdır uygulamada 4 gün var ama akıntım çok yoğun
[silindi] ozgeoner canım ilişkiden sonraki gün akıntının fazla gelmesi normal çünkü spermin fazlası akiyodur yani yumurtlama olacağını zannetmiyorum bekle biraz daha
[silindi] ozgeoner akıntının coğalması yumurtlama öncesinde çok normal. Bence ovülasyon deneyin kafanız rahat olsun 🤗
adatuna ozgeoner benim akıntıdan 3-5 gün sonra oluyor yumurtlama. Ovulasyon testi ile Takip edebilirsiniz. Doktorum bu testlerdeki stres seviyesinin regli ya da çocuk oluşmasını etkilmeyecek kadR az olduğunu söylemişti üstteki yorumunuza istinaden yazıyorum
ozgeoner [silindi] oğlumda ovülasyon testi denedim 4 ay uğraştık olmadı bıraktım yapmayı o ay hamile kaldım bence o testler biraz anksiyete yapıyor aman zamanı geldi hemen olması gerek olmadığında da stres oluyor niye olmadı niye tutmadı gecıktiriyor bence o yüzden bu hamileliğimde vücudumu dinlemeyi tercih ettim yapmıcam ovü testi diye
[silindi] ozgeoner tabii kafa nasıl rahatsa oyle yapmak lazım ben yumurtlama takibi yapınca kendimi çok dinliyorum ovülasyondan takip edince daha rahat oldum 😂 cizgi silikleşti ve saldım 😅