Meralay Kürtaj olduysan en az 3 ay beklemelisin. Ben kendim evde düşürdüm kürtaj olmadım. 1 adet dönemi geçtikten sonra hamile kaldım.
Seyma123_ beyfun merhaba çok geçmiş olsun ben de 31 mayısta kürtaj olmak zorunda kaldım. Bence bi kaç ay ara verin dinlenin sonrasında tüm kan testlerinizi verin bence çünkü demir ferritin d vitamini gibi ya da diğer değerleriniz düşük olabilir onları toparlayıp tekrar deneyebilirsiniz bence
Seyma123_ beyfun merhaba çok geçmiş olsun ben de 31 mayısta kürtaj olmak zorunda kaldım. Bence bi kaç ay ara verin dinlenin sonrasında tüm kan testlerinizi verin bence çünkü demir ferritin d vitamini gibi ya da diğer değerleriniz düşük olabilir onları toparlayıp tekrar deneyebilirsiniz bence
beyfun Seyma123_ aslında planlı gebelikti yani herşeyimi daha öncesnde kontrol ettrmştim takviye olsn demekki nasp böyleymş doktorda hiç beklemene gerek yok akılına bırak o seni bulur zaten dedi bakalım yani hayrlısı olsun bnim bir günde kendi gitti kürtaja gerek kalmadı hiç işleme
Meralay beyfun kontrole gittiniz di mi iceride parça kalmamış. 1 kere adet olduktan sonra hamile kaldım ben . Bence sizde 1 adet dönemi bekleyin çünkü o adette de rahim kendini yeniliyor. Bu süreçte folik asit kullanmaya devam edin rahmin yenilenmesinde etkili .
beyfun Meralay ne kdar süre sonra tekrsr regli oldunz döngü aynı devam ettimi inşallah bakalım bnde öyle düşünüyorum
Cansu424 beyfun ah bu hastaneler benim 7 yasinda kizim var 6-7 haftalikken cok fazla birden kanamam oluştu nazillide bir özel hastaneye gitmistim esimle kan uyusmazligi vardi ben negatifim bebek pozitif olunca vucudum onu atmaya calismis rahimde buyuk bir kanama alani vardi cok acil progestan ignesi ve kan uyusmazligi ignesi yapildi. Kizim 7 yasinda suan herseyin basi nasip belkide sagliksizdi hastanel vesile oldu ben nasibe cok inaniyorum. Ama kesinlikle size hemen progestan ignesi yapilmasi gerekiyordu. Ona ragmen duserse zaten sagliksiz deniliyor.
Elif3419 beyfun çok geçmiş olsun 2 kürtaj 2 kimyasal yaşamış biri olarak çok erken haftası hiç ara vermeden direk devam et kanaman biter bitmez ben hep 3 ay bekledim boşuna zaman kaybı beslenmene çok dikkat et yumurtana cevizine pekmezine havuç hergün tüket folik asitini iç Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin sana da🤲🏻
vilanelle beyfun biz 9 ay falan korunduk, bir kısmı isteyerek 6 ayı da doktor öyle dedi diye ama şimdi düşünüyorum da ne gerek varmış, boş gebelikti bebek yoktu bile sizin gibi küçük haftalardı, keşke 2 ay vucudumu dinlendirip sonra yapsaymışım
Bsrb Busranur_mnts bende haziranda klomen kullanmıştım. Sonra hamile olduğumu öğrendim 6+4 te kalp atışı duyduk sonra 9+5 te kontrolde kalp atışı yok 7+4 de kalmış dediler. Sanki benim kalbim durmuştu ama elden hiçbir şey gelmiyor sağlıksızdır dediler. 22 sinde kürtaj oldum. Rabbim bizede sağlıklı evlatlar nasip etsin beklemesi acısı çok zor 😞
Busranur_mnts Bsrb amin amiiin çok.üzüldüm canım çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin bitanem tez zamanda inşallah 🥺