3423 Kukoss ben yaşadım kanama oldu doktorum genel cerraha gitmemi söyledi muayene etti daha sonra da iki tane krem yazdı bence ihmal etmeyin hamileleiğin ileri ki zamanların da daha da acılı olabiliyor
Ipek0z Kukoss hemoroid olmadım ama çok sık kabız oluyorum korkuyorum hemoroid olmaktan. Kuru incir kuru kayısı kuru dut yiyorum, makat bölgesine pamukla zeytinyağı sürüyorum. Patates pirinç gibi nişastalı ürünleri çok tüketmemeye çalışıyorum
mlsorhn Kukoss bana kadın dogumcum krem yzdı henmki cok ileri düzeyde artk hamileyken müdahale etmiyorlar
AybarsUmay_ Kukoss ben yeni atlattım 30 haftalık hamileyim acil procto diye bu krem var tamamen bitkisel onun sayesinde iyiyim şişliği inmendi ama ben acıdan ağlıyordum şükür geçirdi 2 günde
Merve8155 3423 benim kanama sorunum yok ama 2 tane meme seklinde oldu ve aciyorlar sık lavobaya gitmekten.gecer diye umuyorum gecmezse mi genel cerraha gitmek gerek
3423 Kukoss Evet muayene sonrası ilaç verdi iki tane krem verdi bana ikisini karıştırıp sür dedi şuan için agrısı hafifledi kanama durdu
mucizemin 3423 bende muzdaribim bu durumdan hangi ilaçları verdi acaba ben gittim bana bir şey vermedi o zaman emziriyordum gebelik yoktu gerçekten çok kötü tuvalete gitmeye korkuyorum 😧
Seyma-0202 Yıllardır bu sorunu yaşıyorum şu an da hamileyim ve tam yaşayacakken önlemimi aldım size tek önereceğim bir yağ var alın çok etkisini göreceksiniz . HEMOROTHOL