ozgyrs Gktg2009 kesinlikle bunye ile alakalı ve bebeğin buyuklugu. Cok zor zamanlar geçiriyorum calısıyorum gece uykumdan uyandırıyo kaşıntı en fazla 5 saat uyuyup işe dönüyorum😣🥺
Gktg2009 ozgyrs aslında bende çalışıyorum bnde sabaha kadar uyuyamıyrm ama kaşıntıdan değil demek ki her hamilenin çektiği bir sıkıntı var sağlıkla zamanında bir gelseler
Pinkk30 istkizannesi eczanelere sordum artk satmiyoruz dediler ben yeni hamileyim 7 haftalik 3.ayimdan itibaren baslamak istiyorum yavas yavaş ama dedigim gibi bulamadm nerden aldnz ve ucreti ne kadar
istkizannesi Pinkk30 eczanelerde çok çok pahalı zaten. İnternette hemen her sitede var. Ben trendyoldan aldım. İlk 85 e almıştım o bitti şimdi 95 e bulabildim
ozgyrs Gktg2009 beni kaşıntı vurdu😄 kimisinde bacak ağrısı varmış. Ben ağrıya sızıya çok alıştım 🙈 kaşıntı peşimi bıraksa yeter😄
mervedd SLY06 bende ilk gebeliğimde Acıbadem sütü kullanmıştım 30 kilo almama rağmen hiç çatlamadı karnım bence işe yarıyor olabilir
Baby_is_loading Rabiaatik catliyicaksa valla biseyin etkisi yokmus Ben neler kullandim neler Lierac jel en iyi diyolardi bi etkisi olmadi Her aksam dus alio skrap yapiyodumki etkisi daha guzel olsun jelin ama karnimi gorsen😭
Tubada Rabiaatik benim cildim çatlamaya çok müsait 14 15 haftalardan sonra PALMERS COCOA BUTTER FORMULA STRETCH MARKS kremini kullandım. Bahsedilen diğer kremi hiç kullanmadım ama bu bahsettiğim krem şuan kargo dahil 250 ml 80 TL . Ben 37. Haftama girdim 3 tane bitirdim günde bir kez kullandım ama iyi kremlendim çok iyi nemlendirici ( rengi yeşil olan ). Ve hiç çatlamadım
cnssy Elifsaadet örnek ben . Sabah aksam kremler yaglar kulandım . Bıo oıl ve lıerac toplamda 7 8 paket bıtırdım 36 ya kadr hıc catlagık olmadı ama sonradan malesef gun gectıkce catladım . Kremler yaglar tamamen onlemıyor catlamayı
Elifsaadet cnssy evet doğru çok çok çatlamasın diye sürüyorum bende , vücudum çatlamaya çok müsait, en aza indirmeye çalışıyorum
MerveNural Rabiaatik annenize veya ablaniza bakmanizi oneririm cunku onlarda varsa %99.9 sizde de olacaktir genetik malesef
Essraa2 MerveNural ne yazıkki grnetik değil yapıyla alakalı sizin annenizle teniniz birmi.. benim annem 6kilo almış ona rağmen bacaklarının arkası bile çatlak ben 20kilo aldıım ilk hamileliğim göbeğinde bi çatlak yok biraz göğaüm çatladı oda hiç yoktu ondan..
Yildizim Cytm Hepsiburada’dan aldım. Eczanede çok pahalı idi indirim vardı uyguna denk gelmişti ama fiyatını hatırlayamadım
Tugbakaya Rabiaatik mustela catlak önleyici,Hindistan cevizi yağı ve palmers kakao yağı kullanıyorum. Birini kullanmak istersen Hindistan cevizi yağını öneririm
Rabiaatik Bluedreams cnm valaa hiç öle koku yok fazla kokmuyo mesela ben sürüyorum eşimin yanında otursam koku aılmıyoo normalde hemen koku alan biridir yani eşim bidee