cizgilidefter Buseeeee66 6+3den selamlar 🥰 Mide bulantısı, sürekli uyuma isteği uyuyamayınca baş ağrısı, göğüs ağrısı ve iştahsızlıkla buradayım. Karnım ise çok şükür her zamanki gibi göbekli 😂🌸
efnanhiraa Buseeeee66 hamile kaldım da 92 xdim 5 Ağustos da 89 düşmüşüm bende göbek zaten var belli olmaz belli bir aya kadar sanırım sismi göbek varmı bilemedim 🥲🥲
Buseeeee66 cizgilidefter maşallah bütün belirtiler mevcut 😀 bebişi gördün mü kalp atışı vs.. bide kaç kilo hamiş kaldın 🙈🙈
cizgilidefter Buseeeee66 bebişi gördük, kalp atışı da duyduk. Zayıflamaya ciddi taktığım bir dönemde hamile kaldım, artık hamileliği bahane edeceğim. 76 ile kaldım 🫣 Sizlerde durumlar nasıl 🌸🥰
periiimasal Buseeeee66 ilke hamilelikte 89la hamile kaldım 13 kilo aldım bunda 83le hamıle kaldım bakalım şuan 5 haftalık
cizgilidefter Buseeeee66 yakınız. Sanırım bir tık yüksek kiloyla hamile kalanlar dikkar ettikleri sürece az kilo alıyorlar gibi. İnşallah bizler de böyle olur. Bebişler büyüsün bizler almayalım çok 😂
cizgilidefter Buseeeee66 enerjinin hızlı bitmesi çok normal. Vücudunda şu an bambaşka şeyler oluyor. Sık dinlenip yine de aktif kalmak önemli 🌸 inşallah. 7 ay sonra bilgi verelim birbirimize 🤐
Buseeeee66 cizgilidefter ya şuan hiç belirti kalmadı bende korkuyorum açıkçası Salı günü beniş görmeye gitcez
zeynepyksl Buseeeee66 2 gündür bende de belirti yok bir anda mide bulantılarım falan gitti 10 haftalığız denk gelince yazmak istedim bende çok tedirginim hamile gibi hissetmiyorum doktor ne diyecek buraya da yazar mısın ?
Mineldeva0 Buseeeee66 bende ilk haftadan sonra geçti belirtiler 7. haftadayız ama kalp atışını duyduk yinede vesvese gelmiyor değil