Anonimcik mucizebebegimmm bende bebek de iyiyiz taburcu da olduk tek problemimiz benim ayağımın tutmayısı
mucizebebegimmm Anonimcik bebeğinizin yanınızda olmasına çok sevindim. Huzurla büyütün. Sağlıklı, mutlu, anneli babalı büyüsün amin 🙏🏻 Doktorlar ne dedi bacağınız için en son ? Ne kadar sürebilirmiş? Geçici bir şeydir inşallah hemen toparlarsınız.
Aysemerve Ysfansi akşam 8 den 12 ye kadar hastanedeydim bu yüzden. Nstde sancılarım vardı ama düzensizdi açılmam yoktu. Sancı baskılasın diye serum takıldı ona rağmen tekrar sancı çıktı sabah doktorum çağırdı tekrar gel ben bakayım diye. İnşallah seninki de sancı değildir bi 37 yi geçseydik sağlıkla
Ysfansi Aysemerve Eylül 5inde randevum var bakalım belli olur o gün ne olacağı Hayırlısı ya sağlıkla gelsinler inşAllahta
Tugbacim34 @Anonimcik bol bol sade nescafe iç vücut anesteziyi atsın, sonra kendine gelirsin zaten. Hayırlı olsun canım
Anonimcik mucizebebegimmm çok teşekkür ederim doktorlar bel fıtığı olabilir eğer değilse de anestezi kaynaklı olmuş olabilir fıtık için emar istediler çektik emar temiz çıktı fıtık yok galiba oturup geçmesini bekleyeceğim bugün daha iyi tabiki bütün parmaklarımı az da olsa oynatıyorum
Aysemerve Ysfansi ben bugün kontrole gittim enfeksiyon vardı ona bağlı olabiliceğini söyledi antibiyotik başladık. Onun haricinde bol su bol dinlenme dedi sizde gidene kadar bunu yapın inşallah vaktinde gelirler 🌸
Ysfansi Aysemerve Bendede enfeksiyon çıktı antibiyotik falan kullandım bakalım 5inde gidicem ne dicek heyecanlıyım 😊
Zeynepdinc Anonimcik canım bende de uyuşma var his kaybı gibi 40 gün oldu herkes Hacemat dedi vücuttan anestezi toksin atmak için.
Miniginannesiiii1111 Anonimcik ben ilk doğumda oldum böyle kiloluyum tek bacağımda güçsüzlük cekememe oldu 40 çıkana kadar sürdü maalesef üzmek istemem sizi ama oğlum 5 yaşında girdi hala bazen çok nadir de olsa o bacağımı bazen cekemedigim oluyor çok nadir ama onun dışında iki bacağımda gayet güçlü güçsüzlük durumu geçti sadece nadiren bazen bacağımı çekemiyorum veya aniden üzerine basamiyorum