adatuna Sendenbanakalan öğreneilmez çünkü açık çıktığında da gebe olabilirsiniz koyu çıktığında da. Tam tersi de geçerli koyu çıkınca da gebe olmayabilirsiniz açık çıkarsa da Bu yüzden gebelik testi almak lazım
birsak Sendenbanakalan ben ovulasyon testiyle öğrendim reglim 5 gün geçiyordu çok koyu çıkmıştı benim
[silindi] Sendenbanakalan öğrenenler var ama bazen testler lh ile hcgyi karıştırabiliyormuş ondan olurmuş. Her zaman olması muhtemel değil 🤗
Sendenbanakalan adatuna yaptim aslinda test ondan sonra da baska olmadigi icin ovulsyon yaptim siz bnm diger paylaşımıma bakar mısınız?
Sendenbanakalan pcosluannik aşiri koyu degil ama silikten koyu rengi sıvı filan alinmadanmi yapılması gerekti ben direk yaptim ansizin meraktan
Sendenbanakalan adatuna evet saniyesinde cikti ama marka pek güvenilir degil sıkıntı orda birde şu var ayni marka ile 3 gün önce yine yapmistım tek cizgi idi
turkuaz61 Benm normalde regl tarihimde ovilasyon silik çizgi olurdu . Bu sefer çift çizgi ve koyuydu . Ovülasyon testi ile öğrendm hamile olduğumu
Mellisavads Ben Ovulasyon testiyle öğrendim gebe olduğumu 2 gün kala baya kötüydü ikisi eşit çizgide senin kaç gün kaldı ve fotoğrafını paylaş marka farketmiyor hepsi aynı