rupar momysss sizin kaç betanız.Bu arada beta ile ilgisi yok diyorlar ancak bence yükselmesinin ilgisi var
Hayat_10 momysss ben de 6 haftaya geldiğimde gittim doktora ama ultrasonla bakmadı kan testi yaptı sadece 15000.00 IU/L çıktı betam şimdi 8 haftalık olduk bakalım başka doktora gideceğim perşembe günü sizce de yüksek değilmi biraz
3boysmom momysss 30 ile öğrendim ama artışım çok düşük ilerledi benim ikiz olacağını hiç tahmin etmiyordum😂
rupar 5 haftalık gittiğimde tek kese gördü 6.haftamda lekelenme şikayeti ile gittim iki kese göründü .
Deletedmom_290 momysss 21. Haftalık sağlık ocagındakı çok fazla dedı ama araştırdığımda oşabılıuor yazıyor ne gbı zararı var acaba
momysss Deletedmom_290 21 hafta değildir canım ya yanlıs yazdın galiba ilk beta öğrendiğin zamanı kasdediyorım:)
Deletedmom_290 momysss canım 21 haftalık test yaptırdım betam 4000 üstü bugünde bunun ıcın gıttım hastaneye suan 22 haftamdayum 21 haftalıkta ölçüm yaptırdım ben 4000 küsür bı yanlışlık yok
3boysmom Babymom8 benim biraz geç oldu 12haftamda ancak görüldü tek yumurta diye galiba ama daha erken öğrenen cok var
mor_menekse1 Benim 760 ile betada çıktı 6 hftalikken gitim tekti 9 Hf gittim iki kese oluşmuş tek yumurta ikizlerimi doğurdum elhamdülillah yine hamileyim ama tek geblik İkizlik betadan değil keseyle belli oluyor demişti doktorum hakkınizda hayırlısı olsun :)