Onu_beklerken Papatyam39 34+1’de 2100 dü 35+3 de 2550 ölçüldü. Benim kız bi tık gerideydi böyle toparladık. Bu hafta geçen haftaki gibi yiyemedim mesela yine süt kefir tahin dikkat ettim bakalım yarın kontrol kaç olmuş
Mybabyyyyy1 ebruscan çok teşekkür ederim, evet benimde doktorum pek önemsemiyor ama ben kafama takıyorum 🙈
Mybabyyyyy1 ebruscan sizede çok çok geçmiş olsun, evet zayıf doğar ama sanırım 2.5 kg altı olursa küvez süreci oluyormuş o yüzden takıyorum aslında bende yoksa zayıf olması benım ıcın sorun değil
ebruscan Mybabyyyyy1 zamanında doğarsa inşallah 2,5’u rahat geçer diye düşünüyorum. Haftalık kilo alımı az bile olsa varsa genelde üçe yaklaşıyorlar 😊 sağlıkla gelsin miniklerr 🥰
Mybabyyyyy1 Annekuzusu123 geçmiş olsun umarım güzel şeyler duyarsınız bizede haber verin merak ederiz 🌸
prensesmoana Mybabyyyyy1 Merhaba. Ben de aynı durumdayım maalesef. 26+5’teyim. En başından beri riskli gebelik kategorisindeyim. Şimdi de bebek yavaş kilo alıyor dedi doktor. Oysa hiçbir sıkıntı yok bebeğe giden damarlarda. Suyu sınırda demişlerdi. Onu düzelttik sayılır. Şimdi de kilosu kafama takıldı. Denilen her şeyi yapıyorum ama bebeğim yavaş kilo alıyor. 757 gramdı 3 gün önce.
Bdks98_ Bir doktorun videosunu izlemiştim bebeğe kilo aldıran besim yoktur dedi bunların biraz genetik olduğunu söylemişti bebekler bazen geriden gelir sonra bir bakmışsın önüne geçmiş senin içini ferah tut
Kleopatraa Mybabyyyyy1 Tahin pekmez karışımı, yeşil mercimek, beyaz kabak çekirdeği bilinenlerin dışında olabilir. Bunları çoo yemiştim özellikle tahin pekmez karışımını kızım 4 kilo doğdu.