medine657_ Ben tatliciydim çok severdim şimdi pek aramıyorum tatlı hep böyle içimi ferahlaticak ekşi şeyler aseriyorum yarım kilo erik yedim hafif ekşili bide ekşi elma hem mide bulantimida bastırıyor ekşi yemek kız mı erkek mi oluyor
aylin_a medine657_ 2 oğlumla ekşi yerdim bulantıya da iyi geliyordu. Tatlıdan da soğudum ikisiyle. Fakat arkadaşım 2 kızla da aynı, hep ekşi canı çekerdi😊
Havva1990 medine657_ kızımda ekşi oğlumda tatlı şimdi yine hamileyim tatlı aserdim tatlı yiyorum cinsiyeti bilmiyorum 🥰
medine657_ aylin_a Bende öyle pek aramıyorum tatlı çok nadir yiyorum ama ekşi sevmezdim hiç şimdi damak tadım değişti
medine657_ Havva1990 bakalım bizimde belli değil daha küçük beyfendi mi hanfendi mi olacak bana kız gibi geliyor ama yine tabi rabbim ne dilerse o
AslanEge medine657_ incirle turşuyu aynı anda yiyorum kızım oluyor. Ve normalde etçil bir insanım etten başka birşeyle karnım doymazdı etten tiksindim. Kişiden kişiye değişiyor 😂
medine657_ AslanEge turşu hiç yemedim de incir yedim sabah canım salça istedi ekmekle yedim şimdi önüme üzüm koydum yiyemiyorum ya