Altin23 Kızlar hayatımın en büyük hatalarından biri sanırım bu mobilyaları almak oldu görünüşte çok güzel beğeniyorum ama üst kısımlarının tozunu alamıyorum bir türlü bakın fotolardakini toz alıp öyle çektim yani birçok mikrofiber bez kullandım sleepy kullandım yok sürekli toz içinde. Acaba üzerlerine şeffaf naylon masa örtüsü mü kestirsem nasıl bi çözüm üretsem kafam durdu 😓 
anneoluyorummm103 Altin23 bezlerin leke bırakıyorsa eğer ilbays markasının temizlik bezini kullanabilirsin t.yolda 3 lü paket halinde satılıyor iz leke bırakmıyor
Hnddmr Her bir yanım siyah, bebeğimin beşiğini bile siyah aldım görüntüsü beni öyle mutlu ediyor kş temizliği hiç sorun değşl hahah
Altin23 Hnddmr toz görmek beni deli ediyor yoksa benim de bütün eşyalarım siyah gri tonlarında ve severek kullanıyorum
Biyiklikedi Altin23 Domol’un cam köpüğünü kullanabilirsiniz. Yada Ersağa bakın derim. Benim mutfak dolapları siyah cam. Ne yaptıysam çıkmıyordu lekeler. Ersağ’ın temizleyicisi ile sildim. Hepsi çıktı.
Alpker Benimki de siyah cam ıslak mendilde bile sorun yaşamıyorum. Bingonun kırmızı toz al diye bir spreyi var kalıcı parfüm+iz bırakmaz yazıyor o çok güzel