Cat98 Şuan 21+6 haftalığız ve henüz hiç bir şey almadık ne zaman almalıyız dolabını kıyafetini bezini vs. Odasını ne zaman hazırlamalıyız sizce ? Beşik ve anakucağını abim verdi onlar var şuan sadece
Daisyy000 Cat98 20 haftalıkken tüm odası eşyaları,kıyafet yıkama ütüleme, yerleştirme herrrseyi hazırdı 🌸Şimdi 2 yaşında, bende 21+5 hamileyim😍 Bence artık başlayın sonlara doğru çok ağırlaşıyor insan..
Seyma190623 Cat98 ben de 18. Haftamdaym odası ve bazı esyaları alındı. Kalanları da 25-27 ye kadar hallederim diye düşünüyorum sonraya bırakmakta istemiyorum zaten kış bebeği olacak soğukta dışarı çıkılmaz sürekli hemde ağırlaşacağız herkesin aksine erken bitirip son aylar sadece hastane çantası ve yıkama ütüleme kalsa daha ideal bence
greybrde Cat98 ilk gebeliğimde daha cinsiyet bile belli değildi 12 haftalıktı almaya başladık herşeyini gri almıştım 20. Haftada herşeyi hazırdı şuan 2. Gebelik daha yeni yani bişeyler almaya başladım
DogaLina_ Cat98 27 haftaligim. 2 3 hafta oncesine kadar buyuk kizimin kiyafetlerinj cikarttim eksiklerimi listeledim bir tur alisverisini yaptim simdi beklemedeyim :) okullar acilsin kizim okuluna baslasin sonra jet hiziyla yapicam hepsini cunku agirlasinca yapmak zor oluyo. Eylulde hallederim herseyi ekimdede hastane cantami hallederim kasimda dogumu beklerim :)
Zelis_ozdrgn Cat98 benim 23 anne yanı beşik ana kucağı bide kıyafet aldım 10 parça filan daha bende tamamlamadım gördükçe alıyorum ama almak lazım ağırlaşınca alınmıyo
Selenavci63 Cat98 öğrendiğim gibi başladım 20. Hafta bütün alışveriş bitti sonra oda düzenleme eşya yıkama ütüleme vs ile geçiyor şuan 28🥰
87tugba Cat98 bütün herşeyi tek yapacaksaniz yetismeyebilir benim yardımcım annem ile kızım her konuda destek oldular 36 ya girdim şu an herşeyi hazır bebişin
Cat98 87tugba ilk hamileliğim ve maalesef ailemden uzağa evlendim yani yakınımda yardımcım yok ama doğumumda annem gelecek hazırlıkta olur mu bilmiyorum. Yakınımda eşimin ailesi var ama onlardan da bişey beklemiyorum içime sinmiyor sürekli bişeylerde gözü kalıyormuş gibi hissediyorum benim olmadı zamanında bana yapılmadı zamanında tek başıma büyüttüm çocukları falan gibi kendi üzgün geçmişinden bahsediyor mesela o yüzden ben tek yaparım diyorum 🥲
H-a-t-i-c-e Cat98 ben detaylı ultrasondan sonra artık başladım beşiği reflü yatağı kıyafetleri biboron emzik derken 23+4 üm şuan yavaş yavaş eksikleri bitiriyorum bebek arabasını hatta bugün nasipse almayı düşünüyorum bana hep sona bırakma çok zor olur dediler şimdi bile avm de çok uzun gezince akşam ağrım oluyor