sinemm22 Kızlar bugün bir tık kasıklarımla belim ağrıdı tuvalete gittiğimde nokta nokta açık renkli kan geldi peçeteye doktoruma söyledim progestan fitil koy dedi günde 2 ye çıkardı şimdi fitili başına gelen var mı korkup stres yaptım 1 tane kaybım var önceden
Mihriimahh sinemm22 benim başıma geldi önce pembe akıntı oldu baktım sanki artıyor gibi apar topar hastaneye geldim tam hastane kapısında bacaklarımdan aşağı kanlar süzüldü taze kandı lavobaya koştum bi yandan ağliyorum bi yandan siliyorum peçete koydum doktorun yanına geldim kesin kaybettim dedim daha önce de olmuştu çünkü doktor ultrason dan baktı ve miniğimin minicik kalbi atıyordu o kan ise kese büyürken kılcal damarımı patlatmış ondan olmuş şuan çok şükür elhamdülillah iyiz Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın tüm güzel anneler bebeklerine kavuşsun inşallah sende kalbini ferah tut ama doktora git derim sana tavsiyem progesteron sadece hormon hapı bir sıkıntı varsa baksın hatta imkanın varsa özele git ama kötü düşünme böyle olan kadın çoookkk ama çok var
memmedova_24 Yatmalısın çok ayakta kalma ilaçları kulan iyileşsin bende seninkinden çok kanama vardı yatıyorum şükür azalıyor🩷🌸🌸
sinemm22 memmedova_24 Nokta kadardı ama korktum yinede doktorum dün gördük zaten gayet güzeldi uzan dinlen dedi
sinemm22 Mihriimahh Özel doktorum ilgili kendisi dün muayeneye gitmiştik bayağı hareketliydi hatta anlattım doktora korkulcak bir şey yok gün gayet güzeldi dedi çağırırdı heralde birşey olsaydı ya akşama kadar bakalım acile giderim rahatlamazsam
busrazzzzzzz 10+5 benim de bugn kanamam oldu baya hatta ama kese de bebek de iyi görünüyor. Progestan başladık bizde..
sinemm22 busrazzzzzzz Ben en başından beri gece yatmadan önce kullanıyordum bugün böyle olunca doktorum günde 2 ye çıkardı progestanı fitil olarak kullanıyorum
Momandbeybi Kesinlikle uzan dinlen iş yapma, ağır kaldırma , çok yürüme . Benim doktorum ilişkiye girmeyi de yasaklamıştı. Bende kanama geçirmiştim . Çok şükür bir daha yaşamadım. Sende korkma kendine dikkat et . Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah 🤍
sinemm22 Momandbeybi Bende de ilki kayıp olduğu için bunda da riskli olarak gördü ilişkiyi ilk kontrolden beri yasakladı uzun süre ayakta kalmayı iş yapmayı uzanmayı ağır kaldırmayı önermiyorum dedi 11 haftaya girdik şuan dün kontrolüm vardı doktorum dün gayet güzeldi korkulcak birsey yok dedi biraz rahatladım şükür şuan birseyim kalmadı