24+1 hamileyim kızlar geçen gece eşimle cinsel ilişkimiz oldu ama tam yakınlaşma olmadan,sonrasında duş aldım abdestimi altım uzandığım anda hafif su geldi anlamadım zevk suyumu idrarmı ya vaginal akıntımı ne hastane acilne geldik, ordada bir mal doktor harbi mal ama altdan muayine yapdı yok bebeğin suyu geliyormuş hemen acil amelyata alınmalısın bebek çok küçük sağ kalma ihtimali yok felan bildiğiniz amelyata alıyorlardı beni.En son başka doktor detaylı ultrasonu bekleyin dedi onu bekledik detaylı ultrason yapıldı her şey gayet normal bebeğin suyuda hareketleride,günlük muayine yapıldı aktif su gelmesi yok denildi ilavede doktor önerisi ile test aldık medicalden tam 2800 tl para verdik teste oda negatif çıkdı amniyon sıvı değilmiş.günlükde ultrasonlar yapılıyor bebek iyi suyu iyi rahim ağzı kapalı bir şeyim yok taburçu olmak istiyorum yok acilden doktor böyle dedi riskiniz var 1 hafta beklemelisiniz antibiyotik bitsin öyle dedim zaten tüm testler yapıldı her şey normal ne anlamı var kalmanın yok test yanlış olabilirmiş nebileyim ne doktor acilden su geliyor demiş dedim test yanlışsa nie 2800 tl para verdirdiniz malmısınız tüm sinir etdiler.Dedim kendi isteğimle taburcu olmak istiyorum ya ne olursa olsun bir şey olursa evim yakın tekrar gelirim zaten boş boş yatıyorum hastanede sadece hemşire geliyor doktorun geldiği yokki etraflı konuşayım sinir oluyorum vallah