Reginaphalange1 Kizlar 36 haftaligiz, en basindan beri kizima dusundugum isim Zeynep İnci, hep boyle sevdik boyle konustuk kendisiyle karnimda ama nedense bu hafta isler ciddiye bindikce emin miyim diye sorgulamaya basladim. Sizce nasil isim kizlar🌸
MorKelebek54 Reginaphalange1 iki ismi de cok severim hatta oglumun cinsietin oogrenmeden once kizim olursa Zeynep koycam derdim zeynep ismi cok yakin bi tanidigim koyunca vazgectim ama hala cok severim inci ismini de cok severim suan da da bi kizim olursa insallah inci koymayi dusunuyorum hatta inci ada olarak iki isim koycam insallah
Seymatrkay Reginaphalange1 kimse ikinci ismi seslenmeyecek. Herkes ilk ismi söyler genelde. Soran olursa hangisini kullanıyorsun diye o zaman söyler. Zeynep zaten başlı başına bir isim. Yanına ne konulursa konulsun sönük kalır.
Reginaphalange1 MorKelebek54 evet ben de iki ismi de cok seviyorum sadece tek isim mi iki isim mi kararsizim☺️
MorKelebek54 Reginaphalange1 yani benim icin sahsen iki isim de olsa olur tek isimde ama iki ismi de cok begeniyosam ikisi de olsun isterim digerinde sklim kalsin istemem
Esraerdgn95 @Reginaphalange1 çift isim hayatı boyunca sıkıntı yaratacak üzgünüm ki. Bende çift isme sahibim ilk ismimi kullanıyorum. Çok bölünüyorsun her yerde. İlla ki Zeynep İnci diyorsanız güzel ama tek bir ismi tercih etmenizi tavsiye ederim. 🌸
Reginaphalange1 Esraerdgn95 evet haklisiniz ben de en cok evlendiginde soyadi kisminda dusunuyorum bunu. Hem kendi soyadini hem esinin soyadini kullanmak istese destan gibi uzun olacak
greybrde Reginaphalange1 inci ismini çok beğeniyorum çok zarif ama eşimi ikna edemedim inci isminde rüya da karar verdik bizde 😍 Zeynep ile uyumu nasıl bilemedim ama inci tek başına çok zarif bi isim
Esraerdgn95 @Reginaphalange1 kendimden örnek vereyim Esra Sultan Yeşilbel Erdoğan 😂 Bir daha düşünün derim ki. Ben akademik kariyer içinde uğraşıyorum şuanda. Kızınız da kullanmak isteyecek belki. Şahsen sultan olmasa kullanırdım kızlık soy ismimi de.
Reginaphalange1 Esraerdgn95 ay ben de tek isim iki soyisimliyim, ve soyisimler uzun. Iki ismim olsa napardim bilmiyorum diyorum bazen😅
Esraerdgn95 @Reginaphalange1 şans bu birde eşinin soy adı da uzun olursa, kendi soy adınız da uzunsa valla sıkıntı🤭
deryakrgz Reginaphalange1 teşekkür ederim çok sağolun Allah razı olsun inşallah hepsi sağlıcakla gelirler 🤲🏻🌺
Esraerdgn95 @Reginaphalange1 ayyy ikiside çok güzel 🌸🤭 Zeynep adında bir bal yeğenim var. Çok seviyor beğeniyorum Zeyno aşağı Zeyno yukarı. Amaaa İnci de çok güzelll. Soy ismin uzunsa İnci koy ☺️
Reginaphalange1 Esraerdgn95 peki zeynepler biraz dikbasli dedigim dedik olur diyor cevremdekiler, oyle mi sizinki de☺️🌸