tahamommy Iydrnjg cinsiyetle bi alakası yok. Tanıdığım bir kız çocuğu 10 erkek çocuğuna bedel mesela 😅 yaramaz olan erkeklerde var tabi
buse2507 Iydrnjg valla çevremde o kadar yaramaz kız çocukları var ki kız çocuklarından soğudum o derece
DogaLina_ Iydrnjg genelde erkek cocuklarj yaramaz olur. Kiz cocuklarinda yaramazlik nadir fakat yaramaz bi kiz cocuguna denk gelirsende eger 10 erkek cocuguna bedeldir :)
minismom Iydrnjg kızlar 😂 bi arkadasın kızımdan 4 ay buyuk oglu var evden ne sus esyası kaldırmıs ne bisey bende ne var ne yok kaldırdım surekli koltuk ve sandalye tepelerinde nerde zarar var onun pesinde o cocukta hic cıkmazmıs 😂😂 ama cocugun eline veriyolarmıs teli naparsa yapsın bende hic bi sekilde tel tv fln vermedim tv daha yeni yeni girdi hayatımıza bi baglantısı varmıdır bilmiyorum
ylnydgd Kızlar yaramaz olsa da oğlanlar kadar ateşe yürümüyor daha mantıklı hareket ediyorlar genelde. Hatalarından ders çıkarıp aynı yerden düşmüyorlar vs gibi. Dönüp yetişkinliğe bakarsak da aynı aslında biz kadınlar olarak daha mantıklı insanlarız 😂 Erkek kısmısı çocukken de büyüyünce aynı 😂 Oğlanlar hareketli kızla dilli oluyor genelde ama hepsinde istisnalar tabi ki var. Sağlıkla büyüsün hepsi 🙏
Melickaya Iydrnjg net bir cevabı yok bu sorunun. Yetiştirilme tarzı, anne baba iletişimi, ev içi huzur, çocukla kurulan iletişim, çocugun kişilik yapısı gibi gibi farklı faktörleri vardır.
ebrarkus Iydrnjg kız çocukları usludur diyene inanmayın tecrübemce.. Kızım kan kusturuyor 10 erkeğe bedel diyebilirim. 😂😂 Tabii yine de kurban olurum verene o çok başka bir mevzu