Deleted33000 Sendenbanakalan bazı markalar yalancı pozitif veriyormuş ama isimlerini bilmiyorum onların senin testin de bekledikçe koyulasti mi
Deleted33000 Sendenbanakalan olsun canım en garantisi yabyarin testi tekrarla yada gitme imkanın varsa kan tahlilinde çıkar garanti
Sendenbanakalan Deleted33000 evet testi tekrar ederimde ayni marka var :( birde adetim bugun yarin bazen şaıyor o yuzden tam bilemiyorum inşallah nasip olur iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim sağlıkla büyütün inşallah bebişinizi❤️
atesvesu Sendenbanakalan adetimin 3.gunu yaptım böyle çıktı hamileyim kan testi de verdim sende kan testi yaptır canım inşallah vardır
Sendenbanakalan Deleted33000 first erken gebelik eczaneden esime iyi deyip vermisler bende neden baska marka almdigini sordugumda iyi hassas demis eczacı
Deleted33000 Sendenbanakalan ozaman doğrudur sonuç kız ay hadi İnşallah vardır sen yinede sabah testi tekrarla bence
elinaz1 Sendenbanakalan pozitif duruyor benim testimde böyleydi kanda 350 lerde çıkmıştı . Benim de aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı şikayetim vardı yerleşme ağrısıymış
Sendenbanakalan elinaz1 benimde belim agriyordu kaç gündür kasık agrim sabahta vardi sonra gitti inşallah düşündümüzdür🌸
gzmbrr Sendenbanakalan benimde böyleydi ama adetime 5 gün vardı ertesi gün daha belirgindi sonra kan verdim pozitif şuan 6+1 hamileyim canım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Sendenbanakalan gzmbrr inşallah Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin duaniza ihticım var bir düşügüm var açikcası kokruyorumda:(