Mammamia25 Ben 0+ baba A+ bebegimiz a+ buna bagli olarak sarilik gelisti, bi yandan sarilik ugrasiyoruz bi yandan direkt bilirubin 2 gelmis. Direkt bilirubin boyle olup dusen var mi karaciger safra ultrason bakilcak
Talentedmom Mammamia25 ben 0 pozitif kızım ve babası A pozitif biz de kan uyuşmazlığı yüzünden sarılıktan çektik defalarca kan verdik bir 13 çıktı bir 11 Çıktı inşallah düzelir geçmiş olsun size de
ErsBegAs Accountant önemli olan bebekle uyuşmazlık cnm bizde eşim B ben 0 bebek 0 uyuşmazlık yok şükür emiyorsa sarılık da olmuyor kolay kolay
Mammamia25 8.gundeyiz 14 3 defa fototerapi aldi, direkt bilirubin de 2 cikmis drlar ultrason istedi insallah temiz cikicak diye dua ediyoruz 😔
Accountant Mammamia25 ya hiç bilmiyorum ateş ölçer gibi bir şeyle ölçüyordu muayene de onu vücuduna tutup değer söylüyor
Accountant ErsBegAs sarılık 11 e kadar çıktı mama başladık o yüzden mamadan sonra 8 küsürlere indi ama söylediğim cihazla ölçtü işte şimdi içime kurt düştü gerek olsa bakardı illaki herhalde
ErsBegAs Accountant bizim de o cihazla ölçtü ben 13e kadar normal derim dedi doktor korkma bence de canım
Mammamia25 Talentedmom tesekkurler gecmis olsun size de, direkt bilirubin totalden farkli sizde ona bakildi mi?