Alina1111 Kızlar, galiba hamileyim. Bat 27-28 Ağustos Nevresim üstündeki testi dün yapmıştım, elimdekini bugün yaptım. 5.dakikada fotoğrafını çektim Daha kan vermedim 27 ağustosa randevu almıştım. Yüksek ihtimalle o günü bekleyeceğim
HavvaM0806_ Alina1111 tebrik ederim silik de olsa var gibi görünüyor sağlıkla ilerlesin gebeliginiz inşallah
[silindi] Alina1111 hayırlı olsuun, inşaallah sağlıklı bir gebelik olur 🥰 yumurtlama zamanınız ne zamandı? Birde hangi marka test? 😂
Alina1111 @Tuanakaran @Deletedmom_787 @Lovebaby27 @bsglll kızlar sizinle aynı dönemiz diye sizi etiketledim
Deletedmom_787 Alina1111 hayırlı olsun 🙏🏻💕🌸 darısı bizlere olsun inşallah bende pazartesi kan vereceğim bakalım
Tuanakaran Alina1111 verdim negatif canım ama 3 gün var umarım degişir testlerim bugün yalancı pozitif vermiş
Alina1111 Duasert aşırı uyku hali oldu, göğüslerde hassasiyet, karında şişlik Dün kan verdim beta 71,9 çıktı
bsglll Az önce yaptım test kızlar bakar mısınız. 9. Gün bugün aşırı silik bir şey görüyorum ben ama emin değilim.
[silindi] bsglll canım ben göremedim. Bence biraz zaman geçsin ben bu şekilde gecen sefer yalancı pozitif gördüm reglim erkene geldi🥲
bsglll [silindi] kontrol çizgisinin sol tarafına doğru bir çizgi görüyorum. Yalancı pozitif olabilir zaten yarın sabah da yapacağım koyulaşma olacak mı diye