Betsahb Kızlar sizde sinirlenip reklam çıkınca uygulamayı kapatıyor musunuz ben mi çok tahammülsüz oldum aşırı abartı saçma sapan reklam çıkıyor yahu
ikimelekannesi___ Betsahb bende bıktım az önce bir posta bilgi yazana kadar üç reklam izledim 15 saniyelik ve üç aşamalı bunu açtım bu postta bile bir reklam girdi şimdi hayır yazım yarım kalmasın diye duruyorum yoksa bende kapatırım öyle bıktım
ikimelekannesi___ Betsahb lafta 15 dk içinde iki taneyse saatle ekran al diyorlar onu da alamıyorum telefonum ıphone yukarı kaydırdığım gibi kontrol çubuğu aşağı iniyor ne reklam ne uygulamada olduğum belli olmuyor fenalık geldi iki kafa dağıtıp bişeyler okuyup bişeyler öğrenicez diye geliyoruz canımıza tak etti yani bak bunu da yazarken bir reklam daha girdi bi çözüm olsun bence artık @adm şunu yazıp okuyana kadar ikinci reklam da geldi bu kadarı fazla ama
Accountant Betsahb Merhaba annemiz ücretsiz kullanılan her uygulamada reklamlar maalesef ki mevcut. Eğer arka arkaya reklam çıkıyorsa bu bir ekran hatasıdır. Ama 10-15-20 dk aralıklarla çıkıyor ise normal bir izlenim sağlıyorsunuz demektir. Reklam çıktıktan sonra uygulamadan çıkarsanız ya da arka plana atar geri uygulamaya devam ederseniz baştan reklam almaya devam edersiniz. Ama çıkan reklamı kapatır öyle devam ederseniz foruma arka arkaya reklam gelmeyecektir. Ayrıca uygulama içerisinde ki reklamları bizler seçemiyoruz. Otomatik olarak oynatılıyor. Bizlerde sizler gibi reklam görüntülüyoruz. İyi forumlar 💜
Betsahb Accountant çıkan reklamı kapatıp uygulamayı kullanmaya devam ediyorum 5 dakikada belki 3 dakikada bir reklam alıyor arka plana atmıyorum bir yazıyı okumak için 3 reklam izliyorum saçmaladı iyice önceden böyle değildi
Efcmm Accountant hiç bir zaman 10 20 dk aralarla çıkmadı hep 1 2 dk aralarla çıkıyor uygulama tamamen ücretsiz reklamsız olsun demiyoruz ama yıldık burda geçirdiğim zamanın yarısı reklam izleyerek geçiyor bunu yazarken bile rahat yok reklam giriyor
Rav-Ebu Bana reklam gelmiyor sebebi nedir acaba ben hiç reklam görmedim eskiden evet çok reklam çıkıyordu ama 1 yıldır falan denk gelmiyorum
1sss Valla bana da bıkkınlık geldi 15 dakikada ne ikisi 15 tane reklam gördüm abartısız. Google Play’e tıklamazsanız da kesinlikle kapanmıyor. Sinir bastı artık, doğuma max 1,5 ay var işim bitsin bir daha uğramayacağım yeter artık ya.
1sss Alın bu da kanıtları, Google Play’e tıklamazsanız kesinlikle çarpı işareti çıkıp da kapatamıyorsunuz da. Çözüm bulunsun artık buna. Şaka gibi not: tam yorumu gönderirken bi reklam daha geldi.
valeriaa_ Ben de bıktım artık ,yorum yapıcam reklam yazarken reklam açtığm an reklam ekranda okurken reklam yani sinir olup tamamen çıkış yapıyorum ,buna bi çözüm bulunmalı artık
busra1708_ Ben de bir posta yorum yazacağım diye 2 reklam izliyorum 3.çıkarsa sinirlenip kapatıp gidiyorum