Mor-kelebek Kiraz-tasar25 ay oğlum olsaydı Buğra Alp koyacaktım nasip olmadı ikinci kızım geliyor 🥰 ama Buğra ismini çok seviyorum 💙
Sidal dilaradoyan yaa çok teşekkür ederim bende sabah uyandım ayazdan bi soğudum desem ah bu hormonlar büyük ihtimalle mert olacak çok teşekkür ederim 🥹💙
Serapserhat Benim de bir kızım olucak adını : Serra koyucaz adım Serap eşimin adı Serhat kızımızın adı da Serra ☺️
Merve_celen3881 İlk oğlumun ismi YAĞIZ şuan 3 yaşında ikinci bebeğimiz geliyor doğuma son üç gün onun ismi de YAMAN olacak inşallah 🙃🤍
mooommmmyyy Merve_celen3881 bende yağız alp koyucam bebeğimin ismini nasıl karakter olarak oğlunuz yaramaz mı uysalmı😅
07pnr İki kızım var.Ucuncu hamileliğim.kız olursa hiç düşünmedim aklımda bişey yok şuan.Ama erkek olursa rahmetli abimin adını vermek istiyorum Ufuk.Ne kadar doğru bilmiyorum ama senelerdir vazgecmedim bu düşünceden
Dmlirmak dilaradoyan kızım olacak inşallah Irmak koymayı düşünüyoruz rüyamda seslenirken gördüm ırmak diye cinsiyetini bilmiyordum bile. Etkilendim ve annesi damla kızı da ırmak ne güzel uyumu var demiştik ikisi de su. Su gibi berrak bir ömrü olsun inşallah ❤️