cakirbebek Kizlar 3 gündür me yaptıysam geçmiyor . Once boğazıma bıçak saplanır gibi oluyor ordan sırtıma cok fena agri vuruyor. Gaz sancisi mi bu nasıl geçiricem Kac.gundur ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum cok üzüldüm ya.. 25 haftalık hamileyim bu arada
Nimoss cakirbebek Merhaba, Mide ile ilgili olabilir gastrit ya da reflü yemek borusuna göğse ve sırta vurur. Gün içerisin de geğirir gibi bir şey yaşıyor musunuz
cakirbebek Nimoss evet gegiriyorum hatta ben zorla yapmaya çalışıyorum gaviscon ve maden suyuda kullanıyorum hic gecmiyr
Miracinannesii Gaz sancısı olabilir göğüs ve tam arkası sırta vururdu bende de ne yapsam geçmezdi ayy :(
Nimoss cakirbebek boğaz da şişlikte yapıyor ara ara ilerlemişse gaviscon geçirmeye bilir. Çok geçmiş olsun.
Miracinannesii cakirbebek valla karbonatlı su ekşi elma egzersiz sade soda falan internette ne bulsam denemiştim fayda etmemişti midemde hiçbirşey kalmayana kadar kusunca anca rahatlıyordum bir de ( baharatlı ve asitli şeyler yemekten kaçın ben de en çok domates gaz sancısı yapıyordu )