masal1612 Hafif düzeyde kan pıhtılaşması çıktı doktor aspirin önerdi daha hamilelik yok hamile olmadan ve hamile olunca Aspirin kullanan varmı ve bu kötü bişey mi acaba :(
Ynckpgn masal1612 benimde sadece bir genimde kanımda pıhtılaşma çıktı doktor önemsiz dedi ve hamile kaldım boş gebelik oldu daha sonra tekrar hamile kalınca başka bir doktor iğne ve carosprin verdi bebek tutundu yani kötü bişey değil hergün aynı saate kullanın
acelyaprak masal1612 hayır kötü birşey değil tabiki :) burda çoğunluktayız hem aspirin hemde iğne kullanıyorum gebeliğimin sonlarındayım. Bebeğimizin güzelce beslenebilmesi için kullanmak zorundayız sadece saati saatine yapılması gereken şeyler o kadar 🥰
Bebegimgeliyor10 masal1612 ben 10 aydır ecopirin kullanıyorum bu ay hamile kaldım ecopirine devam ediyorum aynı zamanda iğne ye başladı doktorum
anneoluyorummm103 masal1612 ben 3.aya kadar hem aspirin hemde kan sulandıcı kullandım bi kanama olunca aspirini bırakıp sadece kan sulandırıcıyla devam ediyorum. Bebeğe hiçbir zararı yok endişelenme saatine dikkat etmen yeterli
masal1612 Ynckpgn neden çok düşükler veya bebek ölümleri oluyo kan pıhtılaşması cok çıkar oldu kalp krizleri öyle aşılardan mı bunlar acaba hamilelik tuaf iyice hersey kafa karıştırıcı ne arkadasım dogum yaptı 1 gün kala bebek ölmüş ıcınde kan pıhtılaşması yüzünden
masal1612 Ynckpgn benim sadece 3 de saptanmıştır yazıyordu oda hafif düzeyde kan pıhtılaşması dedi doktor sonuc bunlar anlarsanız Faktör Xlll(v34L :Heterozigot Type PAL- 1 : 4G/5G MTHFR(A1298C : Heterozigot Type
masal1612 acelyaprak bişey sorabilirmiyim genetik test verince nekadar sürede çıkıyor acaba kromozon testi oluyor dmı bu genetik test onuda yaptırmak istuyorumda
masal1612 Bebegimgeliyor10 her gittim doktordan memnun kalmadım kendim istedim doktordan bu testi hic biri vermedi bu testi hep normal onlanları yaptırdılar kime gitcemi sasırdım artık 2 düşügüm var zaten onun stresi oluyo bıde iyi doktora denk gelsem cok iyi olck
masal1612 Bebegimgeliyor10 hamilelik boyunca mı kullanıyor igne ve aspirin yoksa hamilelik durumuna göre mi . Bide bişey daha sorucam başka hangi test yaptırmam lazım 2 düşük var benim bu testi kendim yaptırdım baska ne gbı testler oluyo fikriniz varmı?
GamzeAGacs masal1612 Canım bende hem iğne hem aspirin kullanıyorum.Gebelik süresi boyunca kullanıcaz dedi doktorum .Doğuma yakın bıraktırıcakmış.Bizden birde kromozom testi istemişti doktor.Eşimle kan verdik kromozomlarımıza bakıldı ama onlar temizdi.Bende pıhtılaşma sorunu çıkmıştı sadece
masal1612 GamzeAGacs eşim genetik test vermedi onun icinde gereklimi acaba ? Ve kromozon testi nasıl oluyor onu bilmiyorum
GamzeAGacs masal1612 Genetik test diye geçiyor zaten canım onda kromozomlara bakıyorlar .Doktor eşimdende istemişti .İkimizde kan vermiştik sadece.
acelyaprak masal1612 istanbuldaysanız zeynep kamil hastanesinde yaptırabilirsiniz genetik testleri eşinizin ve sizin 1 aya çıkmış olur benim 1 ay sürmemişti bile önce benim sonra eşimin kromozom testi çıkmıştı.
_Mom5833 Merhaba Kan sulandırıcı iğneyi nezaman başlıyor dr. Yarın Dr gideceğim gecikmenin 4.günündeyim geç kalmış olmam umarım
seynepon Bir kaybım var genetiğe gittik bir genimde pıhtılaşma çıktı şimdi tüp bebek transferi olacağım bi süredir coraspirin içiyorum gebelikten itibaren de iğne kullanmam gerekecek 9 ay