Ftmn123- Kızlar erken gebelik testi yaptım da 2 Side negatif çıktı hem erken hemde kaset test acaba çok su içtim idrarımda hep çok açıktı oyüzdenmmi acaba neden kızlar?
Beyza7811 Ftmn123- Sabah ilk idrarla dene varsa mutlaka çıkar ama bazı kişilerde geç döllenme olduğundan gecikmenin 5. Günü hatta 10. günü pozitif görenler bile var
anneci-23 canım çok erken daha yumurtlama günümüz bile gelmedi 2-7 eylül doğurganlık yumurtlama tarihim o haftaya dikkat et sende ondan sonra belirti görürsen yaparsın testini
anneci-23 Ftmn123- bence çok düşünme normal akışına bırak reglin bitebilir ama yumurtlama döngün var hemen doğurganlık olmaz 1 hafta sonra olur bildiğim kadarıyla o da düzenliyse haftaya daha çok yoğunlaşırsın ilişkide o zamana dikkat et
Ftmn123- anneci-23 benim 3 ile 10 a kadar ovülasyon 8. de yumurtlama gözüküyor ozamanlar mı olsun ilişki?
anneci-23 Ftmn123- evet yine öncesinde de olabilir ama o hafta daha çok yoğunlaşabilirsin benimde 7 eylül yumurtlma günüm
Ftmn123- anneci-23 ö ncesinde dediğin 26 27 28 29 30 31 1 2 3 bugünlerde hep ilişki sonra 2 günde bir ilişki bir gün var birgün yok olsun öyle olurmu?