gamzetrk Çoğu kişininkini sordum gerçekten biliyor bu konuda ne düşünüyorsunuz var mı doğru bilen aranızda
Ruruu gamzetrk bana ilk tahmin yaptiginda erkek demisti sonra ayni resmi iki kere daha sordum ikisinde de kiz demisti bebegim kiz 🌸
Yuuki gamzetrk cinsiyet değil de ben usg yüzünün fotoğrafını atmıştım doğunca ki halini tahmin ediyordu çok benzer oldu 🤣
gamzetrk Ruruu aaa ne güzel bana başından beri kız diyor . Bir oğlum var bu ikinci. Kendimi erkek diye alıştırayım dedim de chatcpt böle dıyınce kızmış gibi geldi ayy merak ediyorum 13 haftalığız
Cicek4406 Ruruu ya bana da ilk erkek diyordu şimdi kız diyor her sorduğumda ama eşimin telefonundan aynı fotoğrafı atınca bu sefer tekrar erkek diyor anlamadım ben bu işi 🫠
Ruruu gamzetrk bana baslarda erkek demisti cogunlukla biz de oyle hissediyorduk ama tam tersi cikti 🤭 biraz daha sabredin hayirlisi olsun
gamzetrk Babymom8 Çin’de de kız çıktı bnce erkek olucak çevremdeki herkes erkek sana güzellik gelmiş diyo
Ozuzun Ramzi nub skull teorisi hepsine göre foto attığım farklı haftalardan kız deyip durdu oğluşum oluyor 😆🩵
gamzetrk Ozuzun yaa hayırlı olsun ayy bakalım bn kendimi erkeğe alıstırdım şimdiden kiminkini sorsam gerçekten doğru bildiği için kıza yöneldim hayırlısı bakalım 13 haftalıgız
patulii gamzetrk 22. Haftada bacak arası açıkken doğru tahmin yapmıştı, 16. Haftalarda yaptığı tahmin ise yanlıştı
penbe_karisi gamzetrk benimkini doğru tahmin etti arada farklı cinsiyet söyledi ama genel olarak bildi 😁🤣