Ela009 Kızlar benim hormonlardan dolayı adetim sürekli gec oluyor amh düşük fsh yuksek diye. En son mayısta oldum adet. 20 gün önce kan vermiştim doktora gittim sokturucu yazsın diye beta 1.5 cıkmıstı zaten bende başladım ilacı kullanmaya ilacımın bitmesine az kaldı bu ay hep ağrı yasadım kasıklarda batma çekilme bide uzanınca aniden yumurtalıklara giren ağrı. Kist felan yoktu şükür. Şimdi mesela yumurtalıkları elleyince dolgunluk hissi ve damar atışı gibi kalp atısı gibi damar atıyor karnımda çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi ilaca göre yani adete daha 8-10 gün felan var neredeyse bu ağrı neden olur ya 😢 suan bile uzanıyorum sırt üstü o bölgem ağrıyor böyle çekiliyor resmen 2 gündür de bi hafif leke tarzı bişey gördüm ama kahve tarzı çok çok az
Meftunum Ela009 adet olamadığın için ağrıların olabilir canım. Belki adetin sökülünce, söküldükten bir iki gün sonra ağrın azalır yavaş yavaş. Çok geçmiş olsun.
Musilk-1 Ela009 ahh ela ikimizde bebiş istiyoruz bendede durum aynı 2ay adet olmamıştım şimdide 10gün oldu kesilsin diye bekliyorum hormonları düzeltmedikten sonra bu böyle devam eder gider sağlıklı beslenme spor diyetisyen eşliğinde yada GBT sor değerlerini yaz o sana menü hazırlasın b n en fazla bir hafta uygulayabiliyorum kendimi aç hissediyorum kilomda yok zaten dikkat et kendine
Mervezzz Ela009 temizlik günlerimde benimde agrim olurdu,kasiklarimda belimde goguslerimde, hayit meyvesi ektrati kullandım, ilk ay ağrılarım geçti çok şükür, lh hormonum fsh den yüksekti bunuda düşürdü
Mervezzz Ela009 fsh normaldi ama lh yüksekti, onu düşürdü, hayit hormonları dengelemeye yardımcı oluyor