Gzmbrk Mucizem_yoldaa ben 2 3 kez Venhar Ceyhan a gittim cok ilgiliydi ama bize cok uzaktı hastane oyüzden özele geçtim
Deletedmom0011 Caglaucrr evet canim bi igne vurdular bana uyusmayan kisimda vardi ama cok acitmiyo sjnek ısırıgı gibiydi zaten :)
Caglaucrr Merveyarali epidural yok canım bı doktorun Instagram sayfasında sormuşlardi epidural yok spinal sezeryan var demiş
Caglaucrr Deletedmom0011 canım doğum yaptığında orda bı önlük gibi bişey veriyolarmo gecelik goturmelimiyiz??
Deletedmom0011 Caglaucrr Canim dogum aninda mavi onluk giyiyosun ama dogum sonrasi bisey vermiyorlar kendi goturduklerini giyiyosun ben pijamami giymistim dogumhaneden cikarken
Merveyarali Caglaucrr sağol canim epiduralli normal doğumu sormuştum ama sezeryande yoksa normaldede yoktur demek ki😪
Deletedmom0011 Caglaucrr gecelik veya etek alin ama yaniniza mutlaka sanci cekerken muayeneye geldiklerinde kontrol daha kolay oluyo dogum sonrasi geceliginizin dışında eteginiz olsun
Bilgehan Ben de şehir Hastanesi'nde doğum yaptım. 9 ay boyunca Şeyma Çam'a gittim. Çok sevecen ilgili bir doktor tavsiye ederim kensinlikle. Doğum için de benim son anda sezaryene döndü o yüzden normal doğum kısmını bilemiyorum. Ama ameliyathane ekibi çok iyiydi Allah razı olsun. sezaryene alınana kadar ebeler çok ilgiliydi. Her saat başı yanimdalardi sürekli nst ile kontrol altındaydim. Kendileri önlük veriyor bu arada ama ben yine de gecelik de goturmustum. bence hastanenin tek kötü yanı doğum servisine kimseyi almiyorlar. Hatta telefonunu bile almıyorlar haberlesemiyorsun. Anca bilgi saatlerinde bekleyenleri bilgilendiriyor.
Caglaucrr Bilgehan sancı çektiğimiz sırada önlük veriyolarmi yoksa sadece doğuma girerkenmi veriyolar
Caglaucrr Deletedmom0011 doğumdan sonrası için pijama goturucem yanımda hani sancı çekerken falan önlük tarzı veriyolarmi diye canım
Zuhaltzcn Deletedmom0011 merhaba Kayseri şehir hastanesinde Doğum yaptınız sanırım bir arkadaş sizi etiketledi de nasıl memnun kaldınız mı
Bilgehan Caglaucrr Bana suni sanci verildi. Yatisim yapıldıktan sonra yarım saat içinde falan getirdiler önlüğü. Süreç boyunca hep önlük vardı kısacası uzerimde
Deletedmom0011 Caglaucrr yok canim bana vermediler etegim vardi ustumde onla sanciyi cektim dogum yapmak uzereyken onluk getirdiler masaya onlukle ciktim ama aksam yapilmisti yatisim ertesi oglene kadar kendi kiyafetimle cektim sanciyi
Caglaucrr Zuhaltzcn bende seni buraya etiketlicektim. Yukarıda yazılanları oku istediğin bilgiler var canım 👆😁
Deletedmom0011 Zuhaltzcn memnun kaldim ebeler falan gayet anlayislilar odalar 2 ve tek kisilik yani ben sorun yasamadim bi sorun varsa cevaplayabilirim canim