tbaaakus03 Merhabalar arkadaşlar 9+5 haftalık hamileyim mide bulantılarim da azalma oldu normal mi sizce daha önce bebeğimin kalbi durdu cok korkuyorum 🥺
Mervezzz tbaaakus03 evet normal benimde bi anda bulantilarim azalmıştı, bende korkmustum ama normal bisey bu zaman zaman değişiklikler yasayacagiz
2kizannesi30 tbaaakus03 asko ilk kızımda bulantı kusmm yoktu koku hassasiyeti vardı bebekten bebeğe değişir bunda maşallah ne yesem kusacak durumda oluyorum çoğunlukta kusuyorm,🥹
babygirl02 tbaaakus03 normal canım 13 haftalıkken bulantım kesildi şuan 16 haftaligim ve yeniden bulantılarım başladı o kadar kötü olmasam da yine bulantım var
tbaaakus03 2kizannesi30 Allah analı babalı büyütsün canım kusma derecesine gelmedim bende şu ana kadar kişiden kişiye bünye ye göre değişiyor demek ki
gizemelisa Zamanla azalacak normal dedi doktorum benim de göğüs hassasiyeti de azaldı , oynayana kadar bu korkular olacak gibi
Senasome tbaaakus03 mide bulantın olacak diye birsey de yok ki :) azalmasına sevindim insAllah tez zamanda tamamı geçer. Düşükler için korkma üzülme. Gelişimi ile ilgili bir problem olduğu için Allah buyumesine izin vermemiştir ki bu da büyük bir rahmet :) Çok rahat ol evladının olması hayırlı ise Rabbin sana en güzelini sağlıklısını nasip etsin güzel düşün güzel olsun :)
denizmanzarasi tbaaakus03 azalması normal ama bıçak gibi bi anda kestiyse bi doktora görün canım daha önce düşüm öykün olduğu için hem rahat eder için🌸benim 16.haftaya kadar sürmüştü ama herkesin bir olmuyor tabii ki