Denan-22 esmanur3406 Bu tamamen size bağlı. Genel olarak nasıl bir ilişkiniz olduğuna,sağlık, ekonomik ve psikolojik durumunuzla bağlı. Hepsinde okeyseniz kendinize göre istediğiniz an bebek yapabilirsiniz. Ama geç kalınmıslık ya da erken davranılmıslık diye birşey yok çünkü bu tamamen kişiye özel bir karardır.
sekizeylul esmanur3406 bu sizin hayattaki önceliklerinize göre değişir. Riskli bir durumunuz vardır, yaşınızın geçmemesi gerekiyordur vs. bebek fikrini daha öne alabilirsiniz. Olacağından eminseniz ya da bir aceleniz yoksa evliliğinizin ya da diğer planlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Bu arada bu çok özel bir mevzu önemli olan sizin etrafınızdakilere sınır koyabilip bu konuda yorum yaptırmamanız. Yoksa gerçekten herkes konuşur da konuşur
kubraer esmanur3406 evlendikten 9 ay sonra hamile kaldım. Herkes hemen çocuk olmaz 1.yilini doldurduğunda hamile kalmış olursun dediler ama ben hemen hamile kaldım 😂 bence 1 yıl hatta 2 yıl ideal bi sure.
anneolmakisteyenben77 Evlendikten 3 yıl sonra hamile kaldım biz kendimiz beklemek istedik iyi ki de bekledik kendimize daha çok vaktimiz oldu gezdik tozduk
Mrsz 1.5 yıl sonra hamile kaldım .30 yaş üstü olmasaydım daha da geç düşünürdüm .En az 3 sene sonra mesela.
jalepone Ben de evliliğimin 7. Yılındayım biz de düşünmemiştik Allah’ıma sükürler olsun istediğimiz zaman da da rabbim verdi 🤲🏻🌼
Mervezzz afroo en güzel zamanda nasip olur inşallah, ovulasyon testi ve bir gebenin günlüğündeki jeli tavsiye ederim, eğer bir sıkıntınız yoksa
incei Evlendikten 2.5 yıl sonra hamile kaldım. İsteyerek bekledik acele etmedik. Evliliğin düzenine alıştık, birbirimize alıştık, gezdik, yedik, içtik, eğlendik elhamdulillah
Musilk-1 esmanur3406 ilkinde evliliğin üçüncü ayı ikinci korunurken ücüncüye 16aydır uğraşıyoruz yaş 42
Evo12 ghostty insan bu açıdan bakınca her şeyin kendi zamanını kolladığını farkediyor ve daha dingin bir akışa geçiyor 🌸
Sarees esmanur3406 Rabbime sonsuz şükürler olsun istediğimiz zamanda nasip etti . 1 yıl sonra ilk kızım oldu , 5 yıl sonra da 2. Kızıma hamile kaldım 🌸
leylaleyla15 afroo tedavide tam olarak ne oluyor merakımı maruz görün hep duyarım tedavi tedavi diye nasi bı süreç ne tam olarak
afroo leylaleyla15 öncelikle infertilite bölümüne gidiyorsun orada doktor ne zamandan beri gebe kalamadığını ,Regl düzenini hastalığın varsa onu beslenme şeklini vs soruyor daha sonra senden hormon testi için kan alıyor sonra yumurtalıklarına bakıyor ve rahım fılmı istiyor eşinden de sperm testi istiyor bunların bırınde dahı sorun varsa ilaç yazıyor daha sonra aşılama tedavisine geçiyor aşılama da tutmazsa tüp bebek öneriyor süreç bu şekılde .
ElifBD esmanur3406 1.5 sene sonra hamile kaldım planlı gebelikti. Başkasının değil sizin düşünce, isteğiniz ve kendinizi hazır hissetmeniz önemli.
Seymabyrm esmanur3406 evlendikten 2 sene sonra hamile kalabildim. Önceleri 2 kez düşük yaşadım. Doktorlar bebek için acele etmemi söylemeselerdi, sanırım evlendikten 4-5 sene sonra çocuk yapardım evliliğin oturması için 5 sene geçmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Bide yaş faktörü var tabiki zaman beklemiyor
Lavista Kimin ne dediğine bakmayın, millet çok biliyorsa gitsin kendi mükemmel hayatıyla ilgilensin. 1-2 sene evliliğin tadını çıkarmak en güzeli, çocuk nasip işi her şeyin vakti var ve hayat size onu sunacaktır zaten.